Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viata noastra. Este un moment atat de special in cat unii dintre noi ii dedica intre 1 si 3 ani pentru organizarea ei. De aceea totul trebuie sa iasa perfect, de la decorul salii la invitatii de nunta.

Tipografia a evoluat foarte mult in ultimul timp si astazi putem printa pe aproate orice material: de la hartie, la metal, lemn sau ceramica.

Cum sa alegi cea mai potrivita invitatie de nunta? Ei bine, respectand pasii de mai jos.

Primul pas in alegerea invitatiei perfecte este stabilirea tematicii nuntii. O data ce ai stabilit tematica nuntii toate celelalte elemente necesare nuntii tale vor fi mult mai usor de ales. Tema aleasa trebuie sa va reprezinte pe voi, pe mire si pe mireasa. De asemenea trebuie sa gasim in invitatie cel putin un element pe care cei care primesc invitatia, si care va cunosc foarte bine, sa il recunoasca usor. De la tematica nuntii, pana la stabilirea design-ului invitatiei de nunta nu mai este decat un pas mic.

3 pasi importanti in alegerea invitatiei de nunta

Al doilea pas important este alegerea textului, din punctul meu de vedere, textul trebuie sa fie cat mai creativ si jucaus cu putinta. De asemnea el trebuie sa contina cat mai multe informatii despre voi.

Al treilea pas, dar nu cel din urma este alegerea materialului si a tehnicii prin care se realizeaza printul. Ei bine, asa cum putem printa pe mai multe tipuri de materiale, la fel de bine putem alege si din o multime de tehnici de printare, spre exemplu poti alege embosarea, printul in relief, letterpress, etc,

Atunci cand iti alegi invitatia de nunta, alege si in functie de sentimente. Unele modele s-ar putea sa iti placa chiar daca ele nu se potrivesc cu tema aleasa, dar sa reusesti totusi sa le modifici in asa fel in cat sa se potriveasca.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!