3 produse pe care orice părinte de copil mic trebuie să le dețină

3 produse pe care orice părinte de copil mic trebuie să le dețină
Sunt o mulțime de produse pe care orice părinte care are un copil nou născut sau un copil născut de câteva luni trebuie să le aibă. Însă, eu astăzi vreau să vă vorbesc despre câteva dintre ele și anume de cele care mi-au trecut prin minte pentru prima dată. Și, o să las la o parte îmbrăcămintea, hrana sau scutecele.

In primul rând m-am gândit la pătuțuri copii. Pentru siguranța, cei mici trebuie ținuți in pătuțuri special realizate pentru ei. Acolo pot dormi liniștiți, iar părinții pot sta și ei liniștiți pentru câteva ore sau minute. Dacă nu ai cumpărat încă un pătuț pentru copilul tău, poate e momentul să o faci. Am văzut pe Bebecarucior.ro un pătuț din lemn de fag alb Kidscare foarte fain și prețul este chiar bun. Intra pe site și vezi.

Apoi, orice părinte ar trebui să aibă un scaun auto pentru copil. Cei mici nu pot fi transportați oricum, ci in dispozitive speciale. Sunt multe magazine care comercializează scaune auto copii. Alege cu grijă și asigură-te de faptul că respectă legislația aflata in vigoare.

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.