4 Steroizi orali pentru definire

1. Oxadrol este un steroid oral destinat definii masei musculare. Un flacon de 50 de pastile costa 240 de lei iar o pastila are 10 mg. Contine oxandrolon si anavar. Cei care isi doresc sa aiba o masa musculara de calitate fara efecte secundare negative, apeleaza de obicei la acest steroid, care este mai sigur. In afara de cresterea masei musculare, Oxadrolul determina si cresterea fortei. Efectul sau este mai anabolic comparativ cu testosteronul, iar dupa o administrare de 6 saptamani cresterea musculara nu va fi atat de mare, pentru ca in aceasta perioada nu se retine apa in organism – lucru care se intampla in cazul altor tipuri de steroizi. De aceea, Oxadrolul este mai eficient pentru cei care cauta sa-si defineasca masa musculara sau sa slabeasca. Nu are efecte secundare mnegative majore, ceea ce il face sa fie preferat si de unele femei care fac culturism sau practica alte sporturi (atletism, gimnastica, inot). Oxadrolul se recomanda a fi administrat in doze de 30 – maxim 60 de mg pe zi.

2. Stanozol are la baza substantele stanozolol si winstrol iar un flacon de 50 de comprimate costa 70 de lei. Doza unei pastile este de 10 mg. Acestea le-am gasit pe acest site la un pret bun. Substanta acestui steroid este derivat al dihidrotestosteronului, ceea ce inseamna o crestere semnificativa a masei musculare. Se foloseste cu precadere in ciclurile pentru definire iar in ciclurile de crestere a masei musculare doar combinat cu alte tipuri de steroizi. Dupa primele administrari, Stanozolul scade considerabil productia organismului de testosteron – motiv pentru care se recomanda a fi administrat impreuna cu testosteronul. Winstrolul a fost modificat si este toxic pentru ficat. Asta inseamna ca trebuie neaparat administrat in combinatie cu similarina sau cu un alt protector hepatic (de exemplu silimarina). Pentru ca este atat de toxic pentru ficat, multi culturisti aleg varianta injectabila. In varianta orala doza nu trebuie sa depaseasca 60 mg. Unul din efectele secundare neplacute la acest steroid este faptul ca slabeste articulatiile si tendoanele, ceea ce pate duce la accidentari grave.

3. Strombafort – este un alt steroid oral pentru definire. Se comercializeaza sub forma de comprimate de 10 mg iar o cutie de 60 de comprimate costa 60 de lei. Are in compozitie winstrol si stanozolol. Derivat al dihidrotestosteronului acest steroid oral nu determina o crestere semnificativa a masei musculare, ci este folosit mai degraba in ciclurile de definire si pentru slabire. Se poate folosi si in combinatie cu alti steroizi. Scade productia corpului de testosteron iar lucrul acesta il veti observa de la primele administrari. Prin urmare, este imperios necesar sa comandati si testosteron daca doriti sa folositi Strombafort. Si acest steroid este toxic pentru ficat si trebuie obligatoriu administrat impreuna cu un protector hepatic cum este silimarina sau liv 52. Daca doriti sa va protejati ficatul, luati in considerare mai degraba varianta injectabila (lucrul pe care il prefera si culturistii de performanta). De asemenea retineti ca Winstrolul slabeste tendoanele si articulatiile iar daca practicati un sport, acest lucru poate insemna accidentari neplacute.

4. Rexobol. Se vinde sub forma de pastile si o cutie de 50 de pastile va costa 100 de lei. Are in compozitie winstrol si stanozol, derivati ai dihidrotestosteronului. Nu determina cresteri mari ale masei musculare, insa este folosit pentru definire, asa cum l-am inclus in clasificarea noastra. Se poate folosi impreuna cu alti steroizi pentru mai multa eficienta. Este extrem de toxic pentru ficat si de aceea specialistii recomanda fie sa-l administrati impreuna cu un protector hepatic cum este silimarina, fie sa luati in considerare mai degraba varianta injectabila, care este si ea disponibila la vanzare.

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: