Danabol

Dupa cum probabil bine stii Danabol este cel mai cunoscut steroid din lume. Acesta este un steroid care se administreaza pe cale orala si aduce castiguri de masa si de forta. Incepatorii sunt extrem de atrasi de acest produs atat de calitativ si de sigur.
Danabol este un important steroid anabolizant care este utilizat la nivel mondial. Acest produs se gaseste pe piata si sub forma injectabila dar este destul de rar si foarte putin utilizat. Cu ajutorul lui performantele tale sportive vor fi imbunatatite.
Danabolul a fost realizat pentru a imbunatati performantele fizice ale sportivilor. Acesta a fost realizat pentru a fi la fel de anabolic precum testosteronul, fara efecte androgine pronuntate dar si cu o actiune mai rapida. De la lansare acest produs a avut un succes rasunator. Multi sportivi americani au deveni fani ai acestui produs. Produsul a patruns in toate sporturile mai ales in culturism. In scop medical Danabolul este folosit pentru tratarea osteoporozei la femei dar si pentru nanism.
Danabolul are o actiune puternic anabolizanta si androgenica si isi manifesta efectele anabolice prin cresterea sintezei proteinelor, retentia de nitrogen si glicogenoliza.
Danabolul are capacitatea de a a fi sinergetic cu alti steroizi. Acesta nu este un steroid de baza, mai exact un sportiv nu isi poate construi un ciclu ci din contra, Danabolul se adauga la un ciclu deja bine structurat. Produsul are capacitatea de a spori efectele altor steroizi pe care ii incluzi in rutina ta zilnica asa cum poate fi testosteronul sau trenbolon. Actiunea pe care acest produs o ofera este rapida si pronuntata. Vei putea creste in greutate foarte mult in doar cateva sapatamani de la administrare. Pentru a creste asa cum iti doresti trebuie sa iti administrezi o doaza zilnic. Este un steroid care se feloseste in perioada de acumulare de masa musculara. Pe langa cresterea in greutate vei vedea ca vei avea parte de o crestere masiva a fortei musculare. Antrenamentele tale vor fi vizibil imbunatatite cu ajutorul acestui produs. In plus Danabolul ajuta si la recuperare dupa efort si creste forta. Doza zilnica recomandata variaza intre 15 si 40 mg. Pentru a avea parte de efecte vizibile trebuie sa consumi 15 mg pe zi. Dozarea trebuie sa o faci in functie de particularitatile individuale. Incepatorii nu au voie sa isi administreze mai mult de 15 -20 mg pe zi.

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: