5 probleme comune ale telefoanelor ce ajung in service gsm

In fiecare zi mii de oameni cumpara noi telefoane mobile sau le duc la reparatie pe cele pe care le detin deja pentru ca acestea incep sa nu mai functioneze in mod corespunzator sau pentru ca sufera diverse accidente. Dar care sunt oare cele mai frecvente cauza pentru problemele ce apar in service gsm? S-ar putea sa fiti surprins. Unele statistici arata care sunt tendintele acestor cauze.

Cele mai comune cauze ale defectarii telefoanelor mobile

1. Multe exemplare sunt deseori scapate din mana sau din buzunare. Aproape 29% din smartphone-urile cu probleme care ajung in service gsm, prezinta defecte pentru ca au fost scapate pe scari. Si nu includem aici cazurile in care scapam telefonul pe strada, in parcare, pe podeaua de lemn. Avand in vedere ca multi utilizatori folosesc hands-free este de inteles de ce exista un procent atat de mare de oameni care isi scapa telefonul. In aceste conditii nu ne-am mira daca smartphone-urile ar veni blindate cu carcase tari si bare de protectie din cauciuc, mai rezistente le socuri. Si care este totusi vestea buna? Puteti opta pentru iPhone-uri si alte modele de smartphone-uri care au carcase foarte rezistente pentru ca producatorii au anticipat deja riscul la care sunt supuse aceste dispozitive. Daca s-a intamplat sa scapati telefonul din mana sau din buzunar si displayul este spart puteti contacta un service autorizat.
2. Scurgere de lichid in interiorul telefoanelor. Acesta este un alt motiv pentru care foarte multe smartphone-uri ajung in service gsm. Aproape 29% dintre pagubele raportate sunt cauzate de varsarea unei bauturi pe telefon. Ilar sau nu 20% din respondentii unui studiu au declarat ca si-au scapat telefonul in toaleta. Dintre acestia, 60% au confirmat ca ar face aproape orice ca sa-si poata recupera telefonul din toaleta. Iata ca una din principalele cauze ale defectarii smartphone-urilor, este de asemenea si una din cele mai grave daca ne gandim la sansele de recuperare si reparare. Este extrem de dificil sa salvezi date dintr-o placa de circuite electronice minuscule atunci cand este inundata in apa. Prin urmare, incercati sa va protejati cat mai mult smarphone-ul si sa va asigurati ca sta bine in buzunarul in care il asezati. Cel mai bine, este sa evitati sa-l tineti in buzunarul de la pantaloni sau de la geaca atunci cand mergeti la toaleta.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!