5 Reguli noi de îngrijire a pielii pe care trebuie să le respecți

Deci importante, apa și hidratarea nu mai reprezintă concepte revoluționare pentru nimeni. Dar există obiceiuri, la care probabil nu te-ai gândit, și care necesită o la fel de mare atenție. Mai jos ai o listă de 5 NOI soluții de îngrijire a pielii pe care chiar trebuie să le urmezi!

  1. Stabilește o rutină

Nu ai încă o rutină ? Este momentul să începi una. Rutina de Îngrijire a Pielii și Întinerire Oriflame este dovedit clinic ca fiind extrem de eficientă fără să dureze mai mult de 2 minute ! Constă în 4 pași simpli: curățare, ochi, accelerare și hidratare. Nu poate fi mai ușor de atât așa că începe de azi!

Recomand: NovAge Ecollagen

  1. Protejează-ți pielea de poluare

Este crucial să porți factor de protecție UV pe tot parcursul anului. Dar soarele nu este singurul care dăunează și conduce la îmbătrânirea prematură și deteriorarea pielii. Trăim într-un mediu din ce în ce mai poluat ceea ce cauzează diferende de culoare la nivelul pielii, pete pigmentare și uscarea pielii. Așa că promite-mi că iți vei proteja pielea în 2017.

Recomand: Crema de zi cu efect intens de protecție FPS 30 NovAge

  1. Gândește-te ce poți face pentru frumusețea ta pornind de la interior

Frumusețea interioara capătă un sens nou atunci când privim trendurile de frumusețe pentru anul viitor. Folosind produse de îngrijire a pielii de calitate, faci un bine pielii tale, dar nu este singură metodă pentru sănătatea pielii tale. Suplimentele pot contribui benefic pentru elasticitatea și hidratarea pielii și pentru a reduce ridurile și daunele provocate de razele UV. Încearcă-le pentru 2017!

Recomand: Complex Suedez de Înfrumusețare Plus

  1. Permite somnului să facă minuni pentru tine

8 ore de somn sunt esențiale pentru aspectul pielii. Pe timpul somnului celulele lucrează asiduu pentru regenerarea și detoxifierea pielii. Dar întotdeauna poți veni in ajutorul corpului tău folosind produse destinate îngrijirii de noapte. Pentru început, ar trebui să folosești mereu o cremă de noapte, ca parte din rutina ta. Apoi, poți încerca măști speciale pentru noapte, pe care le lași pe piele pe parcursul somnului pentru rezultate instant uimitoare.

  1. Urmărește un rezultat pe termen lung

Nu uita că scopul final este rezultatul pe termen lung. Trebuie să realizezi că pielea ta merită să investești și sănătatea ei, pentru a obține o frumusețe de durată. Investighează cu ce probleme de piele te confrunți la vârsta ta și adaptează selecția de produse folosite la aceasta. și nu trișa, folosește produse de calitate! O să-ți mulțumești singură într-o bună zi!

Te poți înscrie acum ca  Client Direct la  Oriflame și  îți garantez că vei avea numai de câștigat !

Pentru mai multe informații și comenzi, mă poți contacta pe  pagina de facebook Andreea- Consultant Oriflame  sau pe email: ivandre3a@gmail.com

Pe curând !

Salvează

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!