Accesorii auto - solutii de iluminare Unul din cele mai importante motive pentru care un sofer auto hotaraste ca are neovoie de solutii de iluminare mai bune pentru masina sa este siguranta. Da, el vrea sa se asigure ca are o vizibilitate cat mai buna atunci cand conduce, pentru a evita accidentele. Atat de multe accidente se intampla din cauza ca vizibilitatea este prea slaba, mai ales pe timpul conditiilor nefavorabile sau pe timpul noptii. De aceea, este precaut sa folosim solutii adecvate de iluminare astfel incat sa sporim vizibilitatea atunci cand conducem o masina, un camion sau un utilaj pe OFF Road. Un mod excelent de imbunatatire a sigurantei, in afara de cresterea vizibilitatii soferului, se refera la cat de bine este vazuta masina de ceilalti conducatori auto. O modalitate prin care se poate spori siguranta si posibilitatea ca ceilalti soferi sa observa o masina este de a folosi accesorii auto de iluminare cu LED-uri. LED-urile sunt luminoase, stralucitoare si versatile. Instalati becuri cu led pe masina si veti fi mai bine vazut de ceilalti soferi, inainte de a fi prea tarziu. Evitati in acest fel accidentele care se pot intampla.

Lumini cu LED pentru frane – Iata niste accesorii auto  de la pam extrem de importante deoarece permit soferilor sa afle cand o masina din fata lor incetineste sau se opreste. Atunci cand luminile de frana sunt prea slabe, soferii pot sa nu observe aceste detalii, ceea ce inseamna ca ar putea sa opreasca prea tarziu si in acest mod sa existe riscul de ciocnire. LED-urile insa sunt suficient de luminoase si stralucitoare pentru a atrage atentia masinii din spate. Ele lumineaza la intensitate maxima ceea ce inseamna ca ofera o perioada de reactie mai mare pentru ceilalti soferi ca sa reactioneze (si sa opreasca eventual, inainte de a se ciocni de masina din fata).

Lampi cu LED laterale – pe care le gasim tot pe accesoriiautopam.ro sunt la fel de importante pentru o masina, pentru ca ii atentioneaza pe alti soferi cand vehiculul din fata se pregateste sa schimbe banda. La fel cum se intampla in cazul luminilor cu LED pentru frane, si acestea fac ca o masina sa fie mai usor de observat si de evitat.

Semnalizatoare de urgenta cu LED-uri – Cand un sofer are pana sau alta problema mecanica si vrea sa traga pe dreapta el trebuie sa fie atent cum iese de pe drum. Si mai rau este atunci cand masina se opreste pur si simplu in mijlocul unei benzi. Pentru a se asigura ceilalti soferi nu se ciocnesc de masina, proprietarul poate monta semnalizatoare de urgenta cu becuri LED, pentru ca aceste lumini clipesc rapid, ceea ce va fi imposibil de ignorat de ceilalti soferi.

Pentru solutii complexe de iluminare auto, becuri cu LED va asteptam pe http://accesoriiautopam.ro/

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d