Acoperișul fotovoltaic

Știați  că acoperișul viitorului există și în România ?! Nu e doar numele unei firme, ci și o realitate a secolului 21  care s-a transformat  într-o provocare.

În special pentru un tânăr care la 26 de ani și-a deschis prima firmă ce se numește chiar așa Acoperișul Viitorului S.r.l. în domeniu și de-atunci s-a dezvoltat continuu căutând mereu sisteme tot mai performante și soluții tot mai eficiente pentru confortul clienților lui

Acesta își dorește să schimbe mentalitatea românilor cu privire la construirea acoperișului. își dorește să ajute oamenii să înțeleagă că suntem în secolul vitezei și că, vrem sau nu, lucrurile devin din ce în ce mai performante, iar asta se întâmplă și cu acoperișul de câțiva ani buni.

Mi se pare super inovator acoperișul fotovoltaic care este o metodă la îndemână de a beneficia de razele soarelui și a avea acasă o sursă de energie alternativă. Pe deasupra cu ajutorul acestor sisteme poți face economie la factura de electricitate și de ce nu, să o reduci considerabil.

Acoperișul fotovoltaic reprezintă o investiție inteligentă. În primul rând, spațiul de pe acoperiș este o zonă care de obicei este inutilizabilă. Cu ajutorul unui astfel de sistem vei utiliza un spațiu care în mod normal nu este utilizat. În al doilea rând, acesta nu are niciun efect asupra mediului înconjurător și vei avea o sursă de energie regenerabilă chiar pe casa ta.

Cei de la  acoperișul viitorul SrL creează acoperișuri din lemn stratificat, ventilate, fotovoltaice. Pe lângă gama largă de acoperișuri, această firmă mai produce ferestre de mansardă, jgheaburi și accesorii pentru acoperiș. Garanția oferită de firma lor e pe măsura calității produselor și serviciilor oferite cu profesionalism.

Dacă nu au reușit să construiască acoperișul perfect pentru casa dumneavoastră și le puteți demonstra cum și unde lucrurile se puteau face mai bine, ei vor renunța la 30% din suma contractului semnat cu dumneavoastră.

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: