De la o persoana la alta si de la un cuplu la altul, modul in care aleg sa faca sex difera. Avem cu totii dorintele noastre ascunse si fetish-urile pe care am vrea sa le punem in practica. Iar in cadrul unei exeriente sexuale intr-un cuplu, jucariile sexuale pot juca un rol important, mai ales in preludiu, o parte cheie in care este aprinsa dorinta ambilor parteneri de a continua si de a experimenta noi modalitati.

Exista uneori situatii cand unu dintre parteneri pur si simplu nu are chef, iar in acest caz chiar  nu putem face nimic, insa atunci cand ambii parteneri se afla intr-o stare de relaxare, inceperea unui scurt foreplay de care unul dintre parteneri poate duce la actul sexual in sine. Aici, jucariile sexuale au rolul de a accentua placerea indusa de atingerile fine si tandre dintre cei doi. Un vibrator, un dildo, o pereche de catuse sunt binevenite in orice cuplu care prefera relatiile sexuale deschise, fara a se ascunde.

Actul sexual imbunatatit cu ajutorul jucariior sexuale

Daca nu stim cum sa ne alegem jucariile potrivite, fie pentru noi fie pentru partener, putem vizita un sex shop specializat, de unde putem afla sfaturi interesante si folositoare. Acestea pot marca chiar si inceperea unui nou capitol intr-o relatie, chiar daca niciunul dintre parteneri nu a mai folosit inainte asa ceva. Este ok, partenerii pot invata impreuna si le pot folosi asa cum se simt ei mai bine. Iar pentru ca am adus vorba despre persoane incepatoare, este bine sa stiti ca atunci cand cumparati de la un sex shop online profesionist, discretia va fi maxima. Fie ca alegeti sa ridicati personal produsele fie ca va sunt livrate acasa, nimeni nu va sti ce primiti. Datele clientilor sunt stiute foar de catre magazin, astfel ca nu va fi nevoie sa va ingrijorati ca va afla cine nu trebuie.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!