utilaje de constructii

De-a lungul timpului tehnologia a evoluat extrem de mult, avand in prezent la dispozitie diverse utilaje si echipamente cu ajutorul carora putem construi mult mai simplu si mai rapid, utilizand comenzi simple si intuitive.

Un aspect extrem de important este legat de faptul ca in prezent preturile pentru toate acestea sunt destul de rezonabile, existand o mare varietate de brand-uri si tipuri de echipamente si utilaje de buna calitate. Nimic nu este mai important pentru un santier in lucru, decat ca acesta sa fie bine dotat cu cele mai bune echipamente si utilaje de constructii, astfel incat fiecare pas al lucrarilor sa poata fi realizat in cel mai eficient si rapid mod.
Numarul firmelor de constructii este unul foarte mare, iar datorita faptului ca avem de-aface cu un domeniu extrem de important, toate trebuie sa dispuna de utilaje de cea mai buna calitate, profesionale si extrem de important, fiabile. Bineinteles ca acest lucru nu este suficient pentru ca rezultatul lucrarilor sa fie unul de asemenea de calitate, ci este necesar sa existe o echipa de muncitori si coordonatori calificati si care cunosc bine meseria pe care o practica.

Insa, acum este vorba despre aparatura utilizata in domeniul constructiilor, iar din acest punct de vedere, solutia ideala daca va numarati printre cei care sunt in cautarea celor mai bune produse pentru firma dumneavoastra, o veti gasi la cei de la RET Utilaje SRL, accesand site-ul Retutilaje.ro.
Sunteti in cautarea unor utilaje de mare mecanizare, precum excavatoarele? Nimic mai simplu! Totul va este pus la dispozitie la numai un simplu click distanta – https://www.retutilaje.ro/utilaje-mare-mecanizare/excavatoare/.

De asemenea, gama acestora de produse este una extrem de variata si care se imparte in doua mari categorii:

Utilaje mare mecanizare
Utilaje mica mecanizare

Retutilaje.ro este una dintre cele mai vechi companii din acest domeniu de pe piata din Romania si care a luat nastere in anul 1994, avand in portofoliul de produse, masini, utilaje si echipamente pentru constructii si care ofera atat produse cat si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi foarte avantajoase.
Din punctul de vedere al serviciilor cei de la Ret Utilaje SRL ofera tuturor clientilor sai, numai vesti bune:

Consultanta tehnica pentru alegerea si achizitionarea utilajelor adecvate necesitatilor si bugetului;
Livrari rapide din stoc sau pe baza de precomanda;
Ateliere mobile pentru interventia rapida si eficienta la locul de lucru al utilajelor, oriunde in tara;
Preturi corecte pentru piese de schimb si manopera;
Stocuri de piese de schimb in concordanta cu utilajele livrate;
Asistenta pentru obtinerea finantarii in sistem leasing.

Un alt aspect extrem de important care trebuie mentionat despre acestia, este legat de faptul ca echipa RET Utilaje SRL a reusit sa se impuna ca partener serios de afaceri pentru toti clientii sai, an de an gama produselor comercializate a fost extinsa cu noi si noi noutati, incercandu-se acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu produse de o calitate superioara si la preturi cat mai accesibile. Un aspect foarte important, consta in faptul ca in anul 2001 RET Utilaje SRL a devenit dealer in Romania pentru TEREX si pentru ATLAS COPCO.
Veti primii toate informatiile de care aveti nevoie despre fiecare utilaj in parte, deoarece la departamentul lor de vanzari utilaje cariera lucreaza cu oameni calificati cu experienta in vanzare de utilaje de mare capacitate, tot ceea ce angajatii au fost instruiti sa faca, constand in multumirea clientilor si asistenta lor cat mai prompta, toate acestea fiind la randul lor extrem de utile pentru buna dezvoltare a afacerii.

Personal am apelat la serviciile acestora in urma cu aproximativ un an, moment in care am luat hotararea de a achizitiona noi utilaje si echipamente pentru firma de constructii pe care o conduc de ceva timp, cele vechi fiind functionale, insa depasite din punct de vedere tehnologic.

Principalul aspect pentru care am luat aceasta hotarare, a fost acela legat de faptul ca primeam din ce in ce mai multe solicitari de lucrari iar timpul pentru a le putea onora pe toate, era practic insuficient. Vechea aparatura nu mai facea fata din acest punct de vedere, sarcinile fiind indeplinite bune calitativ, insa cu o viteza destul de mica.
La cei de la RET Utilaje SRL am ajuns complet intamplator in timp ce cautam online aparatura. Le-am accesat site-ul iar dupa ce am vizualizat utilajele si echipamentele disponibile, am ramas placut surprins de acestea si raportul pret/calitate la care erau si inca sunt disponibile, astfel ca am luat hotararea de a achizitiona de la ei.

Totul a decurs perfect, comunicarea a fost impecabila iar serviciile de cea mai buna calitate. In plus, in aceasta perioada de aproximativ un an, nu am intampinat nici un fel de problema cu cele achizitionate si ii recomand cu toata increderea tuturor celor care sunt in cautarea unor utilaje si echipamente pentru constructii eficiente si la un bun raport pret/calitate, fie ca este vorba despre firme, fie despre persoane fizice.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!