Am aflat de suplimente alimentare naturale

De câțiva ani  am început să răcesc tot mai des. Dacă nu mă înfofolesc bine, imediat mă îmbolnăvesc. Îmi amintesc că înainte nu aveam nici-o problemă dacă mă îmbrăcam subțire când era ceva mai rece afară

Luna trecută i-am povestit unei prietene de această problemă.  Mă săturasem să stau mai mereu cu nasul înfundat și strănutând des.  Aceasta mi-a spus că este posibil să-mi fi slăbit sistemul imunitar și de aceea mă îmbolnăvesc atât de repede.

Cu ocazia asta, am aflat de la ea că există suplimente alimentare naturale de la Planteea.

Cunoaște farmacia Planteea de multă vreme, a găsit-o pe internet când își căuta îndulcitori. Prietena mea are  probleme cu kilogramele și a renunțat să mai consume zahăr.

Prin urmare m-a explicat că Planteea este o farmacie naturistă unde pot găsi suplimente imunitate. În plus este o sursă de informare și educare.. Această farmacie este un model pentru un stil de viață sănătos. Echipa Planteea selectează cu atenție personalul magazinelor lor.

Aceștia sunt permanent la curent cu ultimele noutăți în domeniul sănătății naturiste și oricând gata să răspundă întrebărilor clienților. De asemenea, au grijă să ofere cei mai buni producători și cea mai mare varietate de produse, pentru a corespunde cerințelor clienților.

Sinceră să fiu nu auzisem de această farmacie, însă mi-au plăcut informațiile pe care le-am primit de la prietena mea. Așa că am accesat rapid site-ul farmaciei Planteea.  Acolo am văzut că într-adevăr  au numai produse bio. Au o categorie foarte mare de suplimente imunitate, de unde mi-am ales niște multivitamine.

Recunosc că mă așteptam ca produsele acestei farmacii să fie extrem de scumpe, însă prețurile sunt super accesibile. Pe deasupra. Înafară de suplimente pentru imunitate mai putem găsi  o categorie întreagă cu  ceaiuri, cafele și cacao. Există și secțiunea cu  extracte lichide din plante special preparate pentru sănătatea noastră.

M-am convins de faptul că  farmacia Planteea are cea mai mare varietate de produse naturiste și bio din România. Aici pot să găsesc peste 30.000 de produse.

De când iau acele suplimente pentru imunitate, nu m-am mai îmbolnăvit. Se pare că am scăpat în sfârșit de răceli.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!