Am cumpărat pantofi sport Nike la reducere

În urmă cu trei zile a fost ziua de onomastică unui nepot care locuiește în Constanța. Nu îl mai văzusem de patru ani din lipsa de timp liber. Așadar dacă tot eram în concediu, m-am gândit că e cel mai  potrivit moment să le fac o vizită rudelor.

Acesta va împlinit 16 ani, deci e un adolescent. Recunosc că nu prea mă pricep în a face cadouri potrivite, dar îmi dau silința. Prin urmare am început să mă gândesc ce și-ar dori un băiat de vârsta lui. Știam că stă bine în materie de aparate tehnologice performante. E singur la părinți, iar aceștia îi fac toate poftele.

În timp ce căutam pe internet idei de cadou pentru el, am găsit un articol. Acesta se numește cu ce ne încălțăm vara aceasta. Acolo am aflat care este moda  de încălțăminte pentru bărbați în acest sezon. După ce m-am documentat, am dat fuga la un  magazin Nike. Marca aceasta este cea mai bună de încălțăminte și îmbrăcăminte.

Mă îndoiam că un adolescent ca el să nu-i placă niște pantofi sport Nike. Asta însemnând că  era cam imposibil să dau greși.

Ca urmare am ales să cumpăr din singurul centru comercial de tip outlet din România. El este deschis în București din anul 2008.

De câțiva ani știu că Fashion House este locul unde pot  găsi produse de la branduri de renume la prețuri mult mai accesibile decât intr-un magazin obișnuit.

Pe deasupra, dacă îmi doresc un produs de la o marca premium, nu mai trebuie să aștept perioada de reduceri pentru că, la Fashion House, ai reduceri in fiecare zi, pe tot parcursul anului.

Toate produsele disponibile sunt reduse cu minimum 30%, însă scăderile de preț pot ajunge chiar și la 70% sau 90%. Fie că sunt în căutarea unui accesoriu deosebit, a unor jeansi la modă sau a unor pantofi pentru un eveniment important, la Fashion House pot alege dintr-o gamă largă de produse. Acestea sunt pentru toate stilurile și pentru toate buzunarele.

Așa că i-am cumpărat nepotului meu o pereche de pantofi sport Nike. Exact cum mă așteptam, acestuia i-au plăcut. S-a bucurat mult și mi-a mulțumit.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d