Am descoperit cele mai bune creme de corp

Acum câteva zile mi s-au terminat produsele cosmetice pentru îngrijirea corpului. Întotdeauna am fost de părere că pielea trebuie hidratată. În plus, mi-a plăcut mereu să miros frumos. De-a lungul anilor, am folosit foarte multe cosmetice de cele mai cunoscute branduri. Însă de data asta voiam o schimbare, voiam niște produse mai naturale.

Într-o conversație cu o cunoștință,din vorbă în vorbă  i-am spus că nu știu de unde aș putea să-mi cumpăr cosmetice naturale . Aceasta mi-a dezvăluit că ea folosește creme de corp de la  Farmona și că este foarte mulțumită de calitatea produselor.

M-a informat de faptul că Laboratoarele de Cosmetice Naturale Farmona există din anul 1997 in orașul polonez Cracovia. Filosofia firmei combina ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritiva a ingredientelor naturale vegetale.

Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioara și eficiența cosmeticelor naturale. Oferta actuală a Laboratoarelor de Cosmetice Naturale Farmona numără peste 450 de cosmetice destinate îngrijirii corpului, fetei și a părului.

Compania Farmona se ocupă cu fabricarea de produse cosmetice de calitate superioara care sa satisfacă din punct de vedere estetic și practic, folosind in același timp tehnologii sigure pentru mediul înconjurător.

La baza tuturor produselor cosmetice Farmona se afla ingrediente active naturale și extracte de înalta puritate ecologica. Ingredientele active sunt selecționate cu mare precizie, combinându-se armonios pentru a asigura o îngrijire „in armonie cu natura“, adică să fortifice mecanismele naturale și sa redea pielii echilibrul. Cosmeticele create continInulina din rădăcina de cicoare, care permite menținerea echilibrului florei bacteriene naturale, ceea ce ajută decisiv in obținerea aspectului plăcut al pielii.

Cosmeticele naturale nu înseamnă doar ingrediente naturale, ci și proces corespunzător de producție, in care se utilizează apa pura și aparaturi ecologice de producție de ultima ora.

M s-a părut foarte interesant toate aceste informații, așa că am accesat imediat magazinul virtual a acestora. Am rămas surprinsă când am văzut cât de multe produse au numai pentru îngrijire și toate naturale. Să fiu sinceră mi-a fost tare greu să aleg pentru că toate produsele sunt tentate.

Prin urmare mi-am cumpărat Unt de corp cu proprietăți excepționale de îngrijire a pielii și aroma caldă de caramel fierbinte și scorțișoară proaspăt măcinată.
Gel Revigorant De Baie Și Dus Pin De Himalaya Și Miere De Manuka. Acesta are ca ingrediente naturale din plante prețuite de secole, care îngrijesc pielea, lăsând-o fină și radiantă. Pe deasupra m-am bucurat că are spuma densă, pufoasă și aroma proaspătă. Pot spune că îmi oferă momente speciale.

Am descoperit cele mai bune creme de corp

Și pentru că vine iarna, iar în sezonul rece de multe ori mi se crapă buzele, am găsit Luciu de buze “PIERSICI & MANGO” Tutti Frutti. Este un Luciu de buze nutritiv iluminator cu strălucirea plina de soare a piersicilor și aroma dulce de mango. Nu am mai găsit un luciu de buze atât de plăcut aromat.

Am descoperit cele mai bune creme de corp

Mărturisesc că pur și simplu m-am îndrăgostit de produsele de la Farmona. Pe lângă faptul că sunt naturale au și arome extrem de plăcute. De asemenea hidratează pielea extraordinar de bine.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d