Am găsit pensule machiaj profesionale la preț bun

De când am început să folosesc pensule machiaj profesionale, în permanență am fost în căutarea pensulelor perfecte. Într-un final pot spune că am găsit un magazin online. Acesta se numește Buymag și oferă pensule machiaj profesionale la preț bun.

Ca de exemplu înainte pentru aplicarea unui fond de ten, foloseam buretele. Însă pentru mine una întinderea acestuia pe ten mi se părea greoaie. Ca fondul  de ten să arate uniform îmi lua cam mult timp.  Așa m-am chinuit ceva vreme, până când am citit aici despre importanța pensulelor pentru a avea un machiaj perfect.

Am aflat cât de esențial este întreținerea pensulelor pentru machiaj, ca să le folosii cu încredere la urătorul make-up. De asemenea  și alegerea lor este foarte importantă. Trebuie să ne gândim bine ce tipuri de produse cosmetice folosim înainte de achiziționa.

Așa cum vă ziceam la începutul articolului, am descoperit magazinul online cu  pensule machiaj profesionale. Produse pe care trebuie să le aibă zic eu zic eu orice doamna sau domnișoară în trusa sa de machiaj. Cum ar fi  pensula de fond de ten, de buze, de fard de ochi, de contur si pensulele cu burete, însă lista poate continua.

În privința pensulei de fond de ten, aceasta trebuie să fie din păr artificial, foarte fin, pentru a putea întinde perfect fondul de ten care poate avea stări de lichiditate diferite.

Cei de la Buymag ne recomandă să avem grijă să nu apăsăm pensula pe față. Ci doar să o plimbăm pe toată suprafața feței, folosind îndeajuns produs cât să acoperi toate micile imperfecțiuni.

Și pentru că auzim des de contouring, pensula de machiaj pentru contur am aflat că este foarte importanta in trusa unei femei. Cu aceasta putem aplica bronzerul sau putem aplica sub pomeți fondul de ten mai închis.

Pe pomeți putem să aplicăm un fard de obraz in orice nuanța de roz ne dori. Iar deasupra putem folosi după plac un iluminator. Trebuie să Luăm foarte puțin produs și înainte de a-l aplica pe ten, scuturăm ușor pentru a elimina excesul de fard.

Îmi place magazinul Buymag fiindcă găsesc atât pensule machiaj profesionale, cât și produse cosmetice de calitate..

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: