Am găsit sistem fotovoltaic Off Grid pentru bunica mea

Cu trei săptămâni în urmă,  m-am gândit să-i fac o surpriză bunicii mele. în plus tot urma să vină iepurașul.   Bunica mea stă la curte și se mai plânge că îi vine prea mult factura de curent.

Știind că acoperișul fotovoltaic este o metodă la îndemână de a beneficia de razele soarelui și a avea acasă o sursă de energie alternativă. Pe deasupra cu ajutorul acestor sisteme poți face economie la factura de electricitate și de ce nu, să o reduci considerabil.

Așa că  am căutat pe internet și am găsit sistem fotovoltaic Off Grid 1 Kw. Acesta este un  produs din Germania. Mi s-a părut interesant că sistemul fotovoltaic off grid, și stochează energia electrică în acumulatori. Sistemele off grid sunt recomandate în zone unde lipsește cu desăvârșire energia electrică. De asemenea și în  zone unde au loc întreruperi de curent frecvente. Mi-am zis , fix este ceea ce i-ar trebui bunicii

Pachetul mai conține 4 x Panouri NeMo poli 250 W din Germania.  1 x Invertor WESTECH WT-Combi S 24V/1000 cu sistem UPS.  1 x Controller EP Solar VS6024N 12-24V 60A 20 ml cablu solar 1 x 6mm q cu protecție UV. 1 x Sistem de montaj pentru panouri 4 x Set conectori MC4 pentru cablu 4-6mm .

1 x Doza de conexie cabluri etansa 1 x Tablou electric cu sigurante si sistem de protecție. 2 x Acumulatori cu gel Westech SG-200-12 200Ah / 12V Infrastructura acoperiș cu țiglă : 8 mI profil de aluminiu 40 x 40mm.

6 x Suporți de inox pentru acoperiș de țiglă. 6 x Șuruburi M10 x 25mm 6 x Piulițe M10 cu sistem de blocare 6 x Cleme de mijloc de aluminiu.

Comanda avenit foarte rapidă, iar în câteva zile sistemul fotovoltaic off grid  a fost și montat. Bunica mea este extrem de mulțumită acest sistem super inovator.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: