O pasiune din copilărie poate ieși la suprafață când te aștepți mai puțin. Asta i s-a întâmplat unui nepot atunci când a fost mic era pasionat de camioane. Avea în copilărie o colecție impresionată de astfel de mașinuțe. Părinții lui mai spunea în glumă că au impresia că fiul lor visează numai camioane.

Sergiu, că așa îl cheamă pe acest nepot, fiind singurul copil, i s-a oferit tot ce e mai bun. Părinții l-au înscris la cea mai bună școală, unde a luat examenul de capacitate cu nota 10. Apoi a urmat un liceul de prestigiu. Pe tot parcursul acestuia a fost un elev lăudat de profesori. Și cred că nu mai e nevoie să spun că a luat Bacalaureatul cu nota maximă .

Sergiu dintotdeauna a fost un băiat ascultător și bun la învățătură.  Ca orice părinte care își dorește ca copilul lui  să aibă studii superioare și ajungă cât mai departe, părinții l-a îndrumat să urmeze o facultate. El a fost de acord și-a ales să se înscrie în domeniul chimiei. În toți anii acelei facultății nepotului meu  părea că îi place chimia. A învățat  foarte mult, reușind astfel să absolvească  cu brio. Părinții lui erau în culmea fericirii. L-a  vadă pe fiul lor în roba aceia și s-au simțit extrem  de mândrii de el.

Evident după aceste studii Sergiu trebuia să se angajeze și să profeseze în domeniul respectiv. A găsit un post ca chimist, într-un laborator  unde a lucrat o vreme scurtă. Însă cu cât trecea timpul, el  se simțea inconfortabil, se vedea că nu era ceea ce își dorea sau se aștepta. Prin urmare s-a gândit că ar fi mai bine să demisioneze de la acel loc de muncă.

Timp de câteva săptămâni părinții lui au observat că băiatul lor avea un comportament ciudat. Pleca dimineața și se întorcea seara acasă. Aceștia de câte ori încercau să vorbească cu el,  acesta îi evita ca și cum avea ceva să le spună, dar nu îndrăznea s-o facă. Nu a mai trecut mult timp și Sergiu și-a făcut curaj și  într-un final le-a spus că are o veste să le dea. El le-a spus că s-a angajat și în toată perioada asta în care i-a evitat, a lucrat și încă o mai  face ca șofer de camion.

La auzul acestei vești, mama  lui mai avea puțin și leșina, iar tatăl său a rămas gura căscată. Nu se așteptase la așa ceva, la cât a învestit în el și să ajungă șofer de camion. Sergiu a început să le spună că îi place foarte mult ceea ce face. Condusul îl relaxează și î plus adoră camioanele. Simte că e făcut pentru asta.

Nepotul meu are un an de când lucrează ca șofer de camion și e extrem de mulțumit. Acum 2 zile m-a sunat ca să mă roage să-l ajut. Știe că le am cu internetul, iar el nu are timp. în conversație mi-a zis că i s-a stricat o piesă la camion și are nevoie să caut și să-i fac comandă online. Inițial  îmi făceam griji că nu mă pricep la piese camioane, dar Sergiu m-a liniștit, spunându-mi că îi trebuie un termostat de Renault. Așadar, imediat ce am încheiat convorbirea, am dat o căutare în mediu online și în urma acesteia mi-a apărut firma Camioane Autoexpress care oferă piese. Am accesat magazinul online cu piese camioane pentru marca Renault și  am găsit acest termostat Renault Premium pe care i l-am comandat nepotului meu.

piese camioane

Apoi i-am dat un mesaj în care i-am transmis că s-a rezolvat și că termostatul lui e pe drum. A fost tare bucuros și mi-a mulțumit.

Așadar, dacă aveți nevoie de piese camioane, nu ezitați să accesați camioane-autoexpress.ro sau să contactați  echipa la detaliile de mai jos:

S C. Sing Sing S.R.L

Str. Ferdinand I, 60, Alba Iulia, Alba, 510114, Alba Iulia

Telefon: 0258 813 112

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!