Zilele trecute, mi-am bucurat bunicii făcându-le un cadou care le ușurează munca la curte. Ei locuiesc într-un sat care nu e foarte departe de București. Distanța fiind mică, îmi  permite să-i vizitez mai des. Cu toate că cei doi au o vârstă înaintată sunt încă în puteri pentru a se descurca singurei.

Au o grădină mare cu pomi fructiferi, legume și animale pe care le îngrijesc foarte bine. Îmi amintesc că pe vremea copilăriei,  așteptam cu nerăbdare să iau vacanță pentru a merge la țară. Unde bunica mea mă răsfăța cu gogoși calde și tot felul de bunătății. Adoram să mă joc cu animalele și să privesc florile din curte de dimineață și până seara. Mi-e dor de acele vremuri…

Bunicul meu, în urmă cu două luni mi-a zis  că unealta lui de tuns iarba i s-a stricat și că e nevoit să  i-o ceară în împrumut pe a vecinului.  Săptămâna asta, am avut în sfârșit o zi mai liberă și în care m-am gândit să profit de ocazie. Mi-am făcut planul să mă întâlnesc cu niște prieteni, după care să umblu prin magazine, să mă uit de o mașină de tuns gazonul.

La întâlnirea cu aceștia, pe când povesteam la o cafea, i-am anunțat că nu pot să stau mult pentru că trebuie să-i caut bunicului o  mașină de tuns iarbă. Unul dintre prieteni, mi-a  spus că știe de un magazin de materiale de construcții și că era în apropierea cafenelei în care ne aflam. Aceste numește Hornbach și m-a asigurat că acolo găsim astfel de unelte pentru grădinărit. Prietenii mei s-au oferit să mă însoțească pentru a petrece mai mult timp împreună. Așadar, după ce ne-am băut cafeaua, am pornit spre magazinul respectiv.

Acest prieten, pe drum mi-a mai  povestit că părinții lui tocmai și-au renovat baia. Au schimbat totul. De la faianță, gresie și până  la obiecte sanitare. Toate le-a achiziționat de  la acest magazin de materiale de construcții.

Este unul dintre cele mai bune magazine din România care oferă atât materiale de construcție, cât și produse pentru amenajare casă si grădinărit. Ele sunt căutate de a fi achiziționate și pentru faptul că sunt de o foarte bună calitate la un preț avantajos. Mai multe detalii vezi pe Hornbach.

În cele din urmă am ajuns la Hornbach. Ne-a luat câteva ore să ne uităm prin acest magazin de materiale de construcții. Eu și prietenii mei, deja începusem să visăm cu ochii deschiși că ne construim case. Într-un final,  am intrat la raionul cu mașini, scule și unelte. Acolo am găsit această mașină electrică de tuns iarba:

 Se numește Makita  și are putere de 1.400 W. Se poate regla înălțimea pe diverse niveluri. Întrerupătorul se află exact pe mâner ca să fie cât mai ușor de utilizat. Cu alte cuvinte mi-am zis că e “prietena” ideală care îi va ajuta pe bunicii mei să tundă iarba din gospodărie. Așa că am cumpărat-o imediat

A doua zi, m-am dus la țară neanunțată. Bunicii mei au rămas surprinși când s-au trezit cu mine la poartă. Am intrat în curte și am despachetat mașina electrică . În tot acest timp, ei m-au privit foarte curioși să vadă ce se afla în cutie. Când au descoperit ce le adusesem, le-am văzut bucuria pe chip.

 Bunicul nu a mai așteptat și a pus-o în funcțiune. S-a prins foarte repede cum funcționează Makita și o manevrează foarte bine.

Am plecat de la acești doi bătrânei fericită că le-am făcut viața mai frumoasă.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d