AUTO/MOTO

Amanet auto București o metodă simplă și rapidă de a primii refinanțare

Poți să găsești soluții dacă ești dispus să le cauți, asta mi s-a întâmplat cu  unchiul meu, care m-a sunat săptămâna trecută să-mi spună cât de emoționat e de faptul că fiica lui se mărită. Aștepta cu nerăbdare să-și vadă singura lui fată, mireasă. Iar despre viitorul  ginere, nu mai spun, îl iubea ca pe propriul lui fiu.

Totuși pe parcursul discuției, simțeam  că  îl necăjea ceva foarte tare. Am insistat și până la urmă mi-a dezvăluit motivul supărării lui, acela era că la locul de muncă nu mai primise salariu de două luni. I se spusese că va primii luna următoare salariile restante. Nu voia să știe nimeni pentru că evita să afle fiica lui și să o întristeze în prag de nuntă.  

Mi-a mărturisit că și-ar fi dorit tare mult să-i facă un cadou special și scump de nuntă fiicei sale. Întrucât avea niște bani puși deoparte dar, nu erau suficienți pentru a reușii să acopere cheltuiala pentru ceea ce voia să le ofere copiilor lui . Unchiul meu își dorea ca aceștia să aibă parte de o lună de miere pe o insulă tropicală.

În timp ce îl ascultam mi-a venit în minte că există varianta de amanet auto București. Știam că el are o mașină pe care nu prea o folosește. Condusul la volan  și traficul îl obosește . Preferă să meargă pe jos și să facă mișcare. Doar dacă e necesar să facă un drum lung, atunci  e nevoit să-și ia mașina.

Prin urmare i-am spus   de  firma Go Kredit care oferă servicii de amanet auto București . Unchiul a fost foarte surprins pentru că habar n-avea că  ar putea exista așa ceva. Am continuat  să-i explic că Go Kredit  e o companie care îi va prelua mașina și îi poate oferi un credit în care constă într-o  sumă de bani pe o perioadă limitată. E un tip de împrumut ce vine cu o mulțime de avantaje de care persoanele care au nevoie de bani, pot profita la maximum. Ca să se informeze mai bine, i-am recomandat să citească acest articol: https://www.gsp.ro/gsp-special/publicitate/gokredit-finantare-sigura-si-avantajoasa-prin-amanet-auto-615241.html

După cele auzite, unchiului meu i s-a părut o idee genial să apeleze la această firmă de amanet auto București.   Nu a trecut mult timp că m-a și sunat ca să-mi dea vestea că  e în al nouălea cer. Mi-a povestit că s-a dus la compania Go Kredit, i-a evaluat mașina în câteva minute, a semnat contractul  și a primit împrumut frumușel de bani simplu și rapid. Entuziasmant mi-a mărturisit că acum îi poate face iubitei lui fiice minunatul cadou. O lună de miere pe insulă tropicală în Exuma Cays – Bahamas împreună cu proaspătul ei soț.

Unchiul meu mi-a mulțumit foarte și m-a avertizat că atunci când ne vom vedea la nuntă, mă v-a îmbrățișa tare. Îmi va fi veșnic recunoscător pentru ajutorul acordat.

Am rămas foarte impresionantă  cât de capabil e un tată să se sacrifice pentru a-și face copiii fericiți. Dintotdeauna l-am considerat pe unchiul meu un tătic foarte iubitor, însă de data asta s-a trecut pe sine.

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!