antreprenor general in constructii

Domeniul constructiilor a evoluat semnificativ in ultimii ani in materie de eficienta: diversitatea si calitatea materialor de constructii, echipamentele si utilajele utilizate si specializarea echipelor de lucru. Pentru ca rezultatul final sa fie cel scontat, solutiile generate de un antreprenor general in constructii vizeaza supervizarea si distribuirea sarcinilor de lucru in cadrul proiectului de constructii, incepand cu faza de proiectare si pana la predarea la cheie a cladirii.

Avantajele colaborarii cu un antreprenor general constructii – diversitatea cladirilor construite

Rezultatele finale reusite in materie de cladiri de birouri, spatii comerciale, ansambluri rezidentiale depind in mod direct organizarea si realizarea strategiilor in faza de proiectare si demararea lucrarilor de constructii in etape bine definite. Totodata, asigurarea stocului de materiale necesare si prezenta pe santierului de lucru a echipamentelor si utilajelor adecvate.

Antreprenoriatul general in constructii acopera exigentele cerintelor proiectelor diverse – proiectare si executie constructii, pana la cele mai mici detalii, conform ideilor beneficiarilor si planurilor realizate de catre arhitectii si inginerii de constructie, incluzand:

–  asigurarea utilajelor de ultima generatie pentru eficientizarea procesului de lucru si predarea la termen a proiectelor de constructii;

–   asigurarea echipelor de lucru calificate pentru fiecare lucrare de constructie in parte;

–   servicii de management pentru proiecte ireprosabile;

–  livrarea la cheie a proiectelor in parametri optimi de calitate, gratie competentelor echipelor performante de arhitecti, ingineri, manageri de constructie si muncitori calificati pentru fiecare etapa de lucru.

Axa TC – Proiecte de succes realizate prin prisma experientei unui antreprenor general in constructii

Indiferent de tipul cladirii pe care intentionati sa o construiti, serviciile de antreprenor general in constructii asigura toate certificatele de garantie si executie a cladirii, dar si distribuirea sarcinilor de lucru si coordonarea echipelor specifice:

–   Firma de constructii – este cea care va realiza structurile de rezistenta conform destinatiei finale a cladirii, aceasta incluzand: turnarea fundatiilor, realizarea stalpilor, planseelor, grinzilor, finisaje interioare si exterioare, acoperisul. Pentru realizarea structurilor de rezistenta va fi nevoie de atribuirea sarcinilor echipelor de constructii specifice: zugravi, zidari, dulgheri, betonisti.

–    Alocarea unui sef de santier – inginerul constructor are sarcina de a coordona totalitatea lucrarilor desfasurate pe santier, asigura aprovizionarea cu materialele de constructie necesare, defineste etapele de lucru, supervizeaza echipele de lucru si se ocupa cu distributia lucrarile de constructie care trebuie efectuate.

–   Prezenta diriginetelui de santier – de regula, este esentiala prezenta unui reprezentant al beneficiarului proiectului si se ocupa de verificarea eficacitatii echipelor de lucru, realizarea rapoartelor etapelor specifice de lucru, intocmirea proceselor verbale si se asigura ca proiectul este implementat conform specificatiilor de proiect, in acord cu deciziile inspectorilor primariei si ale celor din cadrul Inspectoratului de stat in domeniul Constructiilor.

–    Desemnarea firmei de instalatii: instalatorii se vor ocupa de realizarea cablajelor pentru instalatiile electrice si a conexiunilor si totalitatii tevilor pentru instalatiile sanitare, de ventilatie si racire, aer conditionat incalzire, instalatii termice.

–   Asigurarea stocului de materiale in depozitul de materiale de constructii: efectuarea comenzilor pentru asigurarea permanenta a materialelor necesare constructiei, conform etapelor de lucru si a lucrarilor efectuate.

–   Asigurarea echipamentelor si utilajelor necesare: fie ca sunt asigurate de compania contractata pentru serviciile de antreprenoriate general in constructii sau despre o terta companie care furnizeaza materialele si echipamentele necesare, acestea reprezinta un element esential in eficientizarea si desfasurarea optima a lucrarilor de constructii: statii pentru obtinerea amestecurilor pentru turnarea fundatiilor, pompe pentru turnare beton, popi si schele metalice, utilaje foraj etc.

Accesati site-ul companiei pentru a vizualiza portofoliul companiei Axa TC in cei peste 13 ani de activitate in domeniul constructiilor. Totodata, puteti consulta serviciile oferite si conditiile de colaborare, indiferent ca este vorba de contractarea unui antreprenor general constructii, a unui manager de proiect sau a oricarui alt specialist din companie.

 

Date de contact

Telefon – 0720 292 292

Mail – office@axatc.ro

Site web – www.axatc.ro

Adresa – Str. Drumul Sarii, Nr.17, Et. 3 – Office 6 Building – Bucuresti

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!