Pe masura ce imi beam cafeaua de dimineata citeam si Horoscopul 2019 al celor de la  ZODIACOOL pentru a descoperi ce va aduce 2019 pentru zodia mea, Varsator, si iata ce am aflat:

Pentru cei care așteaptă o minune, anul 2019 nu va aduce astfel de evenimente, chiar vă va sancționa din mai multe părți pentru a vă determina să inițiați ceva. În acest caz însă, din Ianuarie 2019 se pare că lucrurile nu vor mai merge ușor, ceva se va întâmpla, va trebui să deveniți responsabili.

Asa cum in viata exista multe urcusuri, exista la fel de multe coborasuri si se pare ca 2019 va fi o perioada mai grea. Cel mai probabil ca in cazul meu vor interveni anumiti factori care sa ma determine sa imi schimb locul de munca sau sa imi gasesc un altul, pe langa cel existent deja, un lucru la care ma gandesc de ceva vreme, o data cu adunarea mai multor responsabilitati decat eram pregatit sa controlez. Sunt totodata determinat ca anul acesta sa imi gasesc o partenera de viata, un alt fapt care ma va determina sa devin mai responsabil, desi am inceput deja sa fac cateva imbunatatiri in aceasta directie.

Vizitati acest link pentru mai multe detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/varsator

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d