Aparat de încălzit  ceara de unică folosință

Acum două seri, am primit invitație de la mătușa mea să mă duc de Rusalii la ea.  Aceasta locuiește în Mangalia la 500  de metri de plajă. Mi-a surâs ideea și nu am stat prea mult pe gânduri de a-i accepta invitația.

În primul rând au trecut ceva ani de când nu m-am mai văzut cu mătușa mea, deoarece a lucrat prin străinătate, iar luna asta și-a dorit să-și ia concediu și să-l petreacă în țară cu familia. În al doilea rând ador marea și chiar aveam în plan vara asta să dau o fugă pentru câteva zile pe litoral. Prin urmare invitația mătușii a picat la țanc.

În plus, voi fi oaspetele mătușii pentru două săptămâni pentru că mi-a mărturisit că-i este dor de mine și își dorește să ne săturăm de vorbit. Așadar pentru o asemenea vacanță trebuie să mă pregătesc serios. Deoarece cu siguranță ne vom duce împreună pe plajă, să ne bronzăm și să ne bucurăm de mare.

Pentru a mă îmbrăca într-un costum de baie, epilarea este esențială. Nu  m-aș simții deloc bine să știu că am chiar și 2 firicele de păr pe picioare. Mărturisind acest lucru unei amice, această mi-a recomandat aparat de incalzit ceara de la Trendis. Mi-a spus că acest aparat este foarte eficient  și mă poate scoate din impas oricând.

Eu folosesc ceară de unică folosință, dar îmi ia mult timp pentru a o încălzii. Așa că mi părut perfect să-mi cumpăr acest aparat de Încălzit  ceara de unică folosință (Roll-On) – Roz.

Acesta este recomandat pentru a fi folosit in condiții casnice, dat fiind că e ușor manevrabil, iar efectul este unul durabil. Ceara, in decursul a 40- 50 min, se topește, fiind gata pentru utilizare. Pielea  va rămâne catifelată și moale.

Cel mai mult mi-a plăcut este că îl pot băga într-o gentuță și să-l am la mine în vacanțe.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!