Aparate AC dotate cu tehnologii de ultima generatie
Foarte populare pe piata ac-urilor au devenit aparatele de aer conditionat dotate cu echipamente Inverter. In afara faptului ca acestea ofera o eficienta energetica sporita fata de clasicele sisteme cu functionare On/Off, asigura si o operare mai buna pe termen indelungat, facilitand crearea unui mediu cu aer curat si temperaturi potrivite. In continuare, va propunem sa aflati ce alte tehnologii de ultima generatie au creat diferite companii specializate in domeniul climatizarii, recunoscute la nivel mondial.

 

Producatorul Daikin este, de exemplu, cunoscut pentru dezvoltarea tehnologiei Daikin Flash Streamer. Aceasta a fost implementata in cadrul gamei de split-uri de perete Ururu Sarara si ofera o dezumificare optima, permitand totodata si o ventilatie eficienta, cu aport de aer proaspat in timp mai scurt, raportat la suprafata destinata climatizarii.

Un alt producator de top, Osaka, a lansat pe piata modelul de split OHW12S4 12000 BTU care este prevazut cu niste filtre de protectie care servesc performante din punct de vedere al inlaturarii  mucegaiului, bacteriilor si a mirosurilor urate cum ar fi cele cauzate de fumul de tigara. Tot acest aparat dispune de functia Auto-Restart, asigurand reluarea alimentarii cu energie, in cazul intreruperilor de curent si mentinerea setarilor anterioare.

Datorita dotarii cu Inverter, beneficiati de un flux rece / cald raspandit uniform, mai rapid, in incaperea dorita. De asemenea, functia I Feel permite un control precis al temperaturii, pentru un confort sporit.

In incheiere, va recomandam sa optati pentru aparate de aer conditionat care dispun de un traseu prevazut cu agent frigorific ecologic (de exemplu R410A).

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!