arabesque

Desi are un nume exotic- Arabesque- retailerul de materiale de constructii este o companie cu capital romanesc 100% ce a fost infiintata in anul 1994, la Galati. In cei 22 de ani de activitate, Arabesque nu numai ca a rezistat competitiei, dar a reusit sa se faca remarcata si sa evolueze uimitor de repede. Chiar daca s-a confruntat si cu criza economica si cu problemele de pe piata imobiliara, compania a reusit constant sa se dezvolte ajungand in prezent sa aibe 34 de reprezentante sau centre comerciale, atat in tara, cat si in strainatate. Daca in anul 2007 compania avea o cifra de afaceri de 1.362.083.765 si un profit de 27.441.417, in anul 2015 a inregistrat o cifra de afaceri de 1.540.000.000 de lei si un profit de 448.000.000, fapt care demonstreaza ca si in Romania, o companie o sa poate sa evolueze si sa inregistreze profit, in ciuda situatiei economice nu tocmai stabile. Faptul ca Arabesque a reusit sa castige increderea cumparatorilor si pe plan extern este un motiv de mandrie pentru noi.

Compania detine un portofoliu de peste 10.000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai multi dintre acestia activand in domeniul constructiilor. Arabesque se adreseaza atat companiilor, cat si micilor intreprinzatori sau persoanelor fizice. Retailerul roman ofera clientilor sai un  portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (circa 30,000 repere), dar si servicii asociate domeniului. In plus, compania asigura distributia materialelor sau livrarea cumparaturilor in peste 900 de orase si localitati cu flota proprie de peste 500 de masini si camioane.

Produsele comercializate de catre Arabesque sunt de cea mai buna calitate si provin atat de la producatori autohtoni, cat si de la parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia, Elvetia, etc. Spre deosebire de alte companii care activeaza in domeniul comercializarii materialelor de constructii si finisaje, compania Arabesque practica preturi accesibile si ofera cel mai bun raport calitate- pret, astfel incat clientii ies mereu in avantaj atunci cand aleg sa isi achizitioneze produsele de la reprezentantele sale.

Echipa de specialisti a companiei participa constant la cursuri de specializare si este mereu pusa la punct cu cele mai noi tehnologii aparute, reusind astfel sa ofere clientilor sai consultanta tehnica pentru proiectele aflate in desfasurare, sa furnizeze informatii pertinente referitoare la calcularea consumurilor specifice, sa sprijine clientii pentru a alege cea mai buna alternativa constructiva si sa ofere informatii complete despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!