Arhitecți profesioniști realizează recompartimentare apartament

Acum o lună am avut parte de o mare surpriză. Mătușa mea care a fost plecată multă vreme în străinătate ca să muncească, s-a întors în țară. Cum a ajuns acasă, m-a și sunat să mă invite pe la ea pentru că îi este tare dor de mine.

De mică am avut o relație foarte bună cu această mătușă. De atunci simțeam că mă iubește mult. Mereu îmi făcea toate poftele când stăteam la ea,  Am fost tare tristă când  m-a anunțat că s-a hotărât să muncească în străinătate.

Cu toate că știam că drumul va fi obositor, pentru că mătușa mea locuiește în orașul Constanța. Dar nu-i puteam refuza invitația. Așa că m-am dus imediat. Nu pot exprima prin cuvinte cât de  bucuroasă era că mă vede.

După ce am vorbit și povestit care a  fost viața ei în afara țării. La un moment dat aceasta mi-a dezvăluit faptul că și-ar dori să facă anumite schimbări în apartamentul în care locuiește. Cu mulți ani în urmă, ea a cumpărat acel apartament la parter fără balcon.

Iar acum când a strâns ceva bani,  ar vrea  să își facă balconul mult dorit. Doar că nu știe cum să procedeze, care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru construirea acestuia.  Dacă tot eram la ea, m-am oferit să o ajut.

Având acces la internet ne-am informat la cine să apelezi pentru a-ți moderniza terasa restaurantului.

Am aflat că e absolut necesar să ai în primul rând autorizație demolare perete apartament. Deoarece mătușa trebuie să dărâme peretele din bucătărie ca să facă ușa de acces către balcon.  Ca urmare m-am interesat ce acte i-ar trebui ca să primească autorizație demolare perete apartament.

În timpul căutărilor, mi-am amintit că un amic tocmai și-a făcut modificări de genul acesta în vila lui. Așadar l-am sunat , el ne-a recomandat firma 1design spunându-ne că e cea mai bună de recompartimentare apartament.

Mătușa mea i-a contactat fără să stea pe gânduri. Totul a decurs perfect, cei de la firmă i-au dovedit că sunt profesioniști. În acest moment visul mătușii i s-a împlinit, are balcon în sfârșit.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: