ariahomes

Cu o săptămână în urmă, am stat de vorbă cu una dintre vecinele mele de bloc. Elena. Aceasta mi-a spus că ii este greu să mai locuiască împreună cu soțul ei ,George, la părinții lui într-un apartament de două camere. Acel apartament li se pare mic și neîncăpător pentru atâtea persoane.

Ea mi-a mai dezvăluit că în tot acest timp, cât au locuit cu aceștia, au reușit să strângă bani pentru un apartament. Cei doi soți visează de foarte mulți ani  la o locuință spațioasă pe care s-o amenajeze cu bun gust.

Vecina mea își dorește un apartament cu un living modern și luminos unde să se poată relaxa la un film, cu canapele moi și fine, cu o măsuță mică de sticlă și cu câteva ornamente interesante și frumoase. Ar dori o cameră de birou unde să poată să lucreze liniștită. O bucătărie care să fie dotată cu toate cele trebuincioase pentru a putea găti și unde să îi facă plăcere să mănânce împreună cu familia..

Elena vrea să aibă în dormitor un pat mare în  care să se poată odihni cu adevărat. Iar lângă dormitor să existe și o garderobă mare unde toate hainele să-i încapă lejer.

Dar mi-a spus cu tristețe că nu a dat până acum de un asemenea apartament aici în București. Atunci am început să-i povestesc de faptul că de curând prin intermediu agenției imobiliare Aria Homes o rudă a găsit apartamente noi Berceni de vânzare. Când această rudă s-a dus să vadă acele apartamente, mare i-a fost mirarea să vadă un apartament mai frumos decât altul și cu greu s-a hotărât asupra unuia.

Vecina mea a rămas surprinsă de această informație, habar n-avea că în Berceni s-au făcut o grămadă de locuințe noi. Când s-a uitat pe hartă, a observat că dacă s-ar muta în această zonă, ar fii mult mai aproape de locul de muncă. Așa că i-am recomandat să contacteze pe cei de la această agenție, asigurând-o că o vor ajuta să găsească apartamentul mult visat

După câteva zile, primesc un telefon de la aceasta. M-a sunat ca să-mi spună că cei de la Aria Homes i-au arătat cele mai frumoase și moderne apartamente noi Berceni la cheie cu  prețuri foarte rezonabile.

Pe lângă asta, Elena a fost foarte mulțumită de personalul acestei agenții. Aceștia înțelegând exact ceea ce caută, i-au oferit numai locuințe pe gustul ei. În felul acesta dând dovadă de profesionalism.

Din conversație am aflat că Elena și soțul ei  au ales un apartament cu 3 camere decomandat, luminos și spațios. Acesta are 2 grupuri sanitare. Bucătărie închisă cu acces în terasă, 2 balcoane și etaj intermediar.

Toate utilitățile apartamentului sunt branșate individual și sunt racordate la rețeaua publică a orașului. Apartamentul  este poziționat într-o zonă liniștită în Berceni, în apropiere a mijloacelor de transport in comun.

Această vecină mi-a mărturisit că ea și soțul ei George sunt foarte fericiți pentru că în sfârșit au propria lor locuința pe care abia așteaptă să o amenajeze cum își doresc.

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!