ARTICOLE PRACTIC

În acest articol am să vă fac o mică retrospectivă asupra unui super blog foarte interesant pentru cei care caută  idei pentru casă, grădină și apartament.

Blogul acesta se numește ARTICOLE PRACTIC, iar toate articolele sunt semnate de  “Robert Codescu” ce au apărut, de-a lungul anilor în revista, editurii Burda România, “PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT” . Un blog creat inițial cu câteva postări ajuns între timp în top și aflat în continuă creștere. Însă fiind o revistă lunară postările nu sunt atât de dese, ceea ce va face ca blogul să nu figureze în poziții fruntașe în topurile de specialitate.

Mulți ani la rând mama mea obișnuia să cumpere revista PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT care este revista oamenilor harnici, revista oamenilor pricepuți și talentați, cărora le place să construiască, să-si pună ideile în practică, să aibă grijă de casă, gradină, plante și animale. O comunitate dinamica în care oamenii își împărtășesc  informații legate de înfrumusețarea caselor și pasiunea de a face lucrurile “cu mâna ta”.

ARTICOLE PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT” NR. 2/2008 a fost PRIMUL  număr al revistei PRACTIC unde la paginile 74 & 75 Robert Codescu a avut un articol despre cactuși semnat de acesta. Mama care are o pasiune pentru flori, a învățat foarte mult despre îngrijirea si întreținerea unui cactus.

Pentru numărul din luna februarie al revistei PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT, a anului de grație 2015, Robert Codescu vă invită într-o incursiune într-un oraș spectaculos, pe care ne mărturisește că se tot ținea  să ni-l prezinte de câțiva ani. Brașov care este locul a fost de multe ori, cu galeria “Lupii Galbeni” să susțină echipa F.C. Petrolul Ploiești, în vizită la muzee, la Cerbul de Aur, sau pur și simplu doar în tranzit prin oraș către alte destinații.

Și fiindcă este unul din privilegiații care au vizitat toate muzeele de acolo din oraș, s-a gândit că ar fi frumos din partea lui  să ne ofere cu ajutorul revistei PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT, o listă cu muzeele existente acolo în superbul municipiu de la poalele Tâmpei, ca să știm și noi ce avem de vizitat.

În ultimul număr din luna iunie 2016, Robert Codescu ne propune o super incursiune la malul Mării Negre (mă rog aproape) și să facem o incursiune în orășelul lacului lui Tekir, sau Techirghiol așa cum îl știm cu toții. Și fiindcă și redacția “PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT” a fost de acord cu el, începând din 02.06.2016 putem lectura, la paginile 76 & 77 un scurt articol despre această destinație turistică românească.

Acesta nu neagă faptul că ar există locuri mult mai spectaculoase pe litoralul românesc, însă Techirghiolul reușește să fascineze prin simplitatea și eleganța lui și tocmai de aceea și-a dorit să-i facă această promovare în revista “PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT”.

Ca o mică concluzie, blogul ARTICOLE PRACTIC ne oferă extrem de multe informații care ne sunt de mare folos. Trebuie să recunosc că rubrica mea preferată este cea de turism. Îți mulțumesc Robert Codescu pentru că ne oferi atâtea articole interesante.

S-ar putea să-ți placă și

5 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!