Asigurari auto

Exista doua tipuri de asigurari pentru autovehicule. Asigurarea RCA care este de asemenea obligatorie si asigurarea CASCO, asigurare facultativa ce poate fi incheiata de oricine si care asigura reparatiile unui autoturism indiferent de natura sau cauza daunelor.

Polita de asigurare de tip RCA este acea asigurare cu ajutorul careia toate prejudiciile care au fost produse in urma unui accident auto vor fi recuperate prin firma de asigurari a vinovatului de catre pagubit, astfel incat sa ii fie reparat autoturisumul, sau daca este cazul, chiar si daune morale.

Fiind vorba de o asigurare obligatorie, este de inteles ca un autoturism nu are voie sa circule pe drumurile publice fara polita RCA incheiata, care evident trebuie sa fie valabila.
Sa intretii un autoturism poate fi adesea destul de greu, in special daca vorbim despre o masina care are o varsta. Piese, taxe, impozite si asa mai departe, intra in intretinerea unui autoturism care trebuie sa fie atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere legal, in regula. Astfel, foarte multi oameni opteaza pentru asigurari ieftine pentru a mai amortiza din cheltuieli.

Cele mai avantajoase oferte in materie de asigurari auto, atat RCA cat si CASCO le veti gasi la cei de la Rca-auto.ro. Accesand site-ul acestora, veti putea calcula pretul asigurarii inainte, pentru a va putea face o idee. Urmatorul pas este selectarea tipului de asigurare pe care doriti sa o incheiati, apoi completarea campurilor cu datele necesare si asta este tot. La final, nu ramane decat sa plasati comanda dupa care un curier va livra comanda chiar la domiciliul solicitantului in maximum 2 zile, in functie de solicitarile deja existente.

Pentru incheierea unei asigurari RCA avantajoase, daca nu doriti sa cheltuiesti foarte multi bani, mai mult decat ar fi necesar, RCA-auto.ro poate fi pentru dumneavoastra cea mai buna solutie de incheiere polita RCA online. Totul se desfasoara extrem de rapid si simplu, in timp real, asigurarea fiind practic incheiata pe loc.
Asigurarea este genul de act pe care uitam sa il mai verificam, fiind realizat pe perioade destul de lungi, asa ca in majoritatea cazurilor mai toti dintre noi realizam pe ultima suta de metri ca mai avem doar cateva zile pana la expirarea acesteia. In cazul acesta avem nevoie de cea mai rapida dar si ieftina solutie pentru a incheia RCA-ul cat mai repede cu putinta pentru a nu ajunge in situatia in care sa fim nevoiti sa avem nevoie de masina si sa nu o putem utiliza.

In ziua e azi, asigurarea RCA este la indemana oricarui detinator de autovehicule, exsitand foarte multe companii de asigurari care ofera preturi cu adevarat avantajoase si prin intermediul internetului, putem sa incheiem o astfel de asigurare simplu si rapid in doar cateva minute, pe site-uri precum Rca-auto.ro. Principalul avantaj este ca numai suntem nevoiti sa pierdem timp dar si bani, pentru a incheia o asigurare in oras la un broker si asa mai departe.

Scapa de orice grija si cumpara cea mai avantajoasa asigurare online prin intermediul celor de la Rca-asigurari si astfel vei fi inafara oricarui pericol de a suporta sanctiunile din punct de vedere legal, care nu sunt tocmai binevenite.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!