Atunci când vrei să cumperi spoturi cu bec economic
Acum o lună m-am gândit să îmi pun două spoturi cu bec economic în bucătărie.. Așa că am căutat pe internet spoturi cu bec economic. Mi-a apărut imediat ca rezultat magazinul online Magic Led.

Am aflat că aceasta este o societate Exclusiv Business Team s.r.l. care își dorește să ne propună o gamă generoasă de produse de iluminat cu LED. Aceste produse sunt potrivite atât spațiilor de birouri cât și halelor industriale, spațiilor exterioare publice sau rezidențiale.

Aceasta societate Exclusiv Business Team s.r.l s-a înființat în 2013. Ea a început o colaborare strânsă cu V-TAC Europe ltd, distribuitor exclusiv pe Europa al brandului V-TAC.  Produsele comercializate de cele două societăți pe piața românească sunt dezvoltate in cooperare cu specialiști în domeniul conservării energiei.

Am observat că accentul este pus pe designer. Dar și pe dezvoltarea și distribuția tuturor  tipurilor de produse de iluminat aducătoare de economie de energie. De asemenea sunt foarte atenți pe soluțiile de iluminat cu LED.

Cele mai multe dintre produse V-TAC sunt certificate CE, RoHS, Dekra și TUV. Se folosesc cipuri de cea mai bună calitate  și componente furnizate de producători redutabili. Aceste fiind:  Bridgelux, Philips, Samsung, Sharp, Citizen, Meanwell, Tridonic etc.

Gama de produse comercializată include, dar nu se restrânge la: spoturi, becuri, panouri, benzi, proiectoare și reflectoare. MagicLED  ne mai oferă lămpi pentru iluminat public (stradal și industrial), tuburi (ce înlocuiesc vechile neoane), alimentatoare, telecomenzi, controlere, etc.

Magazinul acesta se diferențiază produsele V-TAC față de celelalte produse existente pe piață. Printr-un raport optim calitate-preț, ce vine în întâmpinarea cerințelor actuale ale pieței.

Prin urmare am aflat că începând cu acest an, produsele lor vor fi disponibile și în magazinul de prezentare Magic LED aflat în București

Contactându-i am văzut că în magazinul Magic LED, orice produs achiziționat poate fii testat comparativ cu ce am eu. acasă,. Pentru  a mă putea ajuta să iau o decizie documentată.

Pot să spun că spoturile cu bec economic cumpărate de la aceștia funcționează perfect și acum. Mă bucur că există magazinul Magic LED care pune la dispoziție spoturi cu bec economic la prețuri rezonabile.

Înainte de vă cumpăra becuri economice, vă recomand să citiți acest articol despre avantaje și dezavantaje

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!