accesorii pentru unghii

De când mă știu sunt o persoană căreia îi place să ofere cadouri celor dragi. Însă nu orice fel de cadouri, ci unele mai deosebite. Îmi place ca ceea ce dăruiesc să fie un dar prețios pentru acea persoană dragă, un acel ceva care să o facă să-și dorească să-l păstreze. În același timp îmi doresc să fie un lucru care s-o facă să se gândească la mine ori de câte ori îl privește sau folosește.

Iar asta depinde doar de mine, cât de bine cunosc acea persoană. Recunosc că nu este o treabă prea ușoară în alegerea cadoului perfect. De exemplu acum câteva zile mă tot  gândeam, ce cadou i-aș putea face unei prietene bune.

Mi-a venit o idee să-i cumpăr ceva de îmbrăcat, dar m-am răzgândit imediat pentru că ea e în pas cu moda și orice îmbrăcăminte i-aș lua  peste o vreme va uita de  aceasta.

Am început să mă gândesc la ce  face ea cel mai des. Primul lucru care mi-a venit a fost că prietena mea este o femeie căreia întotdeauna i-a plăcut să arate bine, din cap și până picioare. Cu alte cuvinte este o tipă care pune preț pe aspectul fizic, deși nu e genul acela ce  stă numai prin saloanele de înfrumusețare.

Unul dintre lucrurile de care se preocupă este manichiura și pedichiura. Unghiile ei arată mereu senzaționale. A învățat să-și facă singură fel de fel de modele ca o adevărată manichiuristă-pedichiuristă profesionistă.

Așa că m-am pus să dau o căutare în mediu online pentru accesorii pentru unghii. Și am găsit un site cu o denumire interesantă Aurora Secret, așadar l-am accesat  să văd care îi e secretul. Am descoperit  că e un magazin cu accesorii unghii, deci am “aterizat” în locul potrivit.

În timp ce mă uitam în categoria cu accesorii pentru unghii, mi-a plăcut această pilă de unghii:

accesorii unghii

Pentru că e o pilă de unghii în formă de semilună, Granulație 80/100, Aurora Secret.
Pila profesionala unghii, de calitate superioară, duritate 80/100 , ideală pentru a finisa unghiile cu gel, oja semipermanenta, sau acryl. Datorită formei semilună, este foarte practică această pilă și pentru pilirea unghiei pe laterale sau pentru a da formei unghiei.
Beneficii – extra durabilitate
– rezistentă la apă
– rezistenta îndelungată
– flexibilitate ridicată
– se poate dezinfecta

 

accesorii unghii

 

Bineînțeles că trebuia să-i fac cadou și o ojă frumoasă,  așa că mi s-a părut interesantă această oja semipermanent și care face parte din gama Aurora Secret, Finish Cover, 5ml.

Știind că prietenei mele îi plac foarte mult ojele cu particularități de ‘Finish-ului Cover’ este culoarea care nu mai este transparenta ci un roz pal.

Prin urmare ieri a fost ziua acestei prietene și pot spune că a rămas plăcut surprinsă de cadourile mele. Mi-a mărturisit că am avut inspirație în alegerea acestora. S-a mirat de cum ea nu aflase încă de brandul Aurora Secret fiindcă produsele i se par super ok. Așa că i-am dat toate detaliile acestui magazin.

Am sărbătorit împlinirea vârstei ei de 26 de ani. A fost o zi minunată în care am stat de vorbă și am dansat împreună.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: