Autocolant personalizat pentru pereți
În curând  prietena mea Diana  va da naștere unei fetițe.  Așa că m-am gândit că trebuie să o ajut să-i decoreze camera copilului. Luna trecută am căutat împreună pe internet idei pentru decorațiuni  de interior și am găsit autocolant personalizat de la Headprint.ro.

Cu această ocazie am aflat lucruri noi despre autocolante. Ca de exemplu știam că ele se folosesc doar pentru colanțări auto și pentru promovare  gen bannere publicitare. Însă acestea se folosesc printre altele  și pentru pereți.

Compania Head Print îți oferă posibilitatea să alegi orice grafică dorești să arate colanțarii pereților. Toți pereții se pot personaliza cu printuri autocolante după bunul plac fiecărui client. În plus avantajul este că în cazul în care te plictisești de acestea, ele se scot foarte ușor.

Prin urmare autocolantele pentru pereți sunt des utilizate în camerele copiilor. Dar și în grădinițe sau sedii de birouri.

Diana citind toate aceste informații, s-a hotărât să apeleze la firma Head Print. Contactându-i a beneficiat de toată atenția lor. Ea își dorea un foto tapet mai aparte pentru camera fetiței ei și niște stickere cu pisicuțe. Drept urmare firma I-a pregătit o sumedenie de machete pentru a o ajuta cu formatarea graficii.

Așa a  descoperit că pe lângă produse aceștia îți pun la dispoziție și servicii de calitate. Ei  sunt de fapt producători și nu intermediari. Oferă clienților servicii de consultanță, design, obțineri autorizații, montaje și multe altele.

Într-un final prietena mea a reușit să  decoreze camera fetiței sale cu cel mai frumos tapet. Este un tapet foto de înaltă calitate cu textură asemănătoare tapetului din comerț.

Dianei  îi place  că este un tapet destul de gros, cu suprafața vinilica și se aplică pe perete ca un tapet obișnuit folosind adezivi de tapet. Lățimea fâșiilor de foto tapet decorativ texturat este de 125cm.

Lungimea fâșiilor de tapet a fost aleasă în funcție de cerințele acesteia. Printul pe acest tapet este lavabil. Acesta se poate spală fără a afecta absolut deloc printul foto.

Pe deasupra  prețul a fost foarte avantajos. Prietena mea a fost mulțumită de serviciile celor de la Head Print. Susține că sunt chiar profesioniști.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: