Autocolante pentru mașina care livrează detergenți la domiciliu

Unchiul meu, m-a sunat în urmă cu trei zile ca să îmi dea vestea că și-a împlinit visul.  A reușit să deschidă firmă de detergent de rufe. De mulți ani el a muncit ca să strângă bani pentru a avea propria lui afacere.

După tonul vocii se putea observa cât de bucuros era unchiul. La un moment dat mi-a spus că are nevoie de autocolante pentru mașina care livrează detergenți la domiciliu. Dar din lipsă de timp liber nu are când să caute firme care se ocupă cu asta. Așa că m-a rugat pe mine să-i găsesc o firmă bună.

Am acceptat să-l ajut cu mare drag. Prin urmare după încheierea convorbirii am intrat  pe internet și am căutat colantari auto bucuresti. Printre primele rezultare mi-a apărut firma pentru colantari auto de la fuel.ro  . Despre care am aflat că aceasta reprezintă pentru multe companii una dintre soluțiile ideale de promovare și de menținere a imaginii.

Reprezintă marca, emblema, primele impresii iar calitatea colantarii și imaginii reflectă o imagine calitativa asupra celor care intră in contact cu astfel de metode de promovare. De aceea cei de la Fuel cunosc cât de important este serviciul de colantari auto pentru clienții săi.  Ei fiind pregătiți oricând pentru a îmbrățișa noi cerințe și abordări de design și imprimare pentru vehiculele clienților.

Odată ce alegem compania FUEL pentru abordarea acestui tip de serviciu, beneficiem de următoarele

Colantari totale/parțiale, inscripționări simple/complexe, design,tunning (Colantari Artistice).

– Timp de execuție: 3-5 zile, machetare Gratuită !
– Pentru colantari auto simple, decorarea se poate executa la sediul beneficiarului.
– In funcție de numărul de mașini se pot oferi discount-uri substanțiale.
– Colantarile și inscripționările auto executate de aceștia prezintă garanție intre 1 și 3 ani.
– Beneficiem de asistență grafica gratuită. Ideile noastre vor prinde viată cu ușurință.
– aceștia execută atât colantari și inscripționări auto cu scop publicitar, cât și diverse modele de design sau tunning.
– Execută și montează autocolante pentru orice tip de mașină (autoturisme, autoutilitare și camioane).
– NOU!! Cei de la Fuel pot executa și autocolante de interior!

Unchiul meu a contactat firma Fuel imediat de cum  i-am dat detaliile. Când a fost gata mașina, acesta m-a sunat și mi-a mulțumit pentru ajutorul pe care i l-am oferit

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: