Uncategorized

Autorizatie pompieri indispensabila functionarii scolii noastre

Imaginati-va o scoala uriasa cu aproape 2000 de elevi si peste 100 de angajati, cu cinci corprui de cladiri in aceeasi curte si cu incalzire si cu ajutorul sobelor vechi din teracota si a caloriferelor! Cand petardele nu erau interzise si se comercializau peste tot, elevii nostri pusi pe sotii aruncau petarde aprinse si in salile de clasa. Ei nu au notiunea pericolului tratand totul cu sub forma de gluma.
Scanteile ar fi putut genera incendii de proportii mai ales ca sunt si materiale inflamabile in scoala noastra.
Am respirat cu adevarat usurati, cand am primit somatia sa ne punem la punct si sa obtinem autorizatie pompieri daca dorim sa nu fim amendati sau sa ni se inchida portile.

Mi se pare corect ca 2000 de oameni sa isi desfasoare activitatea in conditii de securitate 100%. Nici nu va dati seama, cata munca implica pregatirea fizica a locatiei pentru un astfel de demers, dar si psihica a colectivitatii. Oamenii au impresia ca ”merge si asa”, iar ei sunt imuni la accidentari de orice tip. Oamenii detesta cand sunt pusi la munca, poate sa fie chiar in folosul lor, fiindca s-au complacut atata timp intr-o situatie data.
Protecons.ro ne-a fost alaturi pas cu pas si ne-a codus eficient nu numai sa intram in legalitate, ci mai ales sa ni se garanteze ca riscul izbucnirii unui incendiu in scoala noastra este nul. In ciuda acestui aspect exista puncte eficiente de stingere a incendiilor, iar resursa umana a fost bine pregatita in acest sens.
Iata ce a cuprins ajutorul lor complex:
-Consultanta. La acest capitol a fost vorba de evaluarea riscului de incendii in scoala noastra si de procurarea celor mai bune echipamente
-Faza de proiectare. Au realizat cu profesionalism instalatii de detectare si stingere a incendiilor
-Intocmirea documentatiei pentru avizare si autorizare PSI.
Profesionistii de la Protecons.ro detin expertiza si experienta necesare ca institutia noastra sa functioneze intr-un spatiu total securizat.
Cum am ajuns sa ii alegem pe cei mai buni?
Am cautat evaluarile clientilor si am rasfoit portofoliul marilor hoteluri, mallurilor si depozitelor. Multe supermarketuri si depozite renumite ca si hoteluri de patru-cinci stele se declara recunoscatoare pentru ajutorul primit de la Protecons.ro si mai ales pentru faptul ca in timpul parteneriatului in unitate nu s-a inregistrat nici macar o amenintare minora de incendiu. Trebuie sa va spunem ca s-au facut si simulari de evacuare in caz de incendiu sub atenta si energica lor indrumare si totul a iesit perfect. Suntem foarte bine pregatiti si avem incredere reciproca unul in celalalt, iar deciziile le luam impreuna.
Indiferent ce firma conduceti si ce numar de angajati aveti in subordine, apelati la firma prezentata mai sus sa va protejati angajatii!
Tarifele practicate de ei sunt oneste avandu-se in vedere ca interventiile lor sunt providentiale in garantarea vietii si sanatatii la locul de munca. Nu puteti sta nepasatori fiindca riscurile exista, chiar daca nu sunt vizibile, iar pretul nepasarii este extrem de scump.
Protecons.ro actioneaza alaturi de dumneavoastra fiind parteneri de nadejde, iar severitatea lor nu face altceva decat sa tina pericolele si distrugerile cat mai departe.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!