Avantajele anvelopelor Goodyear UltraGrip 9, conform specialistilor

Avantajele anvelopelor Goodyear UltraGrip 9, conform specialistilor

Specialistii in domeniul auto sunt de parere ca linia de anvelope UG 9 proiectata de Goodyear poate fi o investitie extrem de avantajoasa pentru soferi, mai ales din punctul de vedere al performantelor de rulare obtinute, dar si financiar, datorita unui raport excelent calitate-pret. Iata, pe scurt, in ce consta beneficiile oferite de cauciucurile de iarna Ultra Grip 9.

Conform autoritatilor in domeniu, precum Auto Bild, ACE Test sau Auto Motor Sport etc., noile anvelope de iarna UltraGrip 9 sunt o solutie de incredere pentru soferii de vehicule tip turisme care se deplaseaza mult pe trasee acoperite de zapada, in conditii de temperaturi scazute. Printre beneficii, merita sa amintim in primul rand de distanta excelenta de franare pe carosabil ud si plin de zapada, datorita profilului cu design modern si structurii benzii de rulare imbogatite cu compusi tehnologici inovatori de silica, pentru asigurarea unui plus de aderenta pe suprafetele alunecoase.

In plus, prezenta canelurilor cu forma hidrodinamica permite cu eficienta reducerea fenomenului de acvaplanare, diminuand riscurile aferente.

O inovatie o constituie si prezenta indicatorului pentru uzura caii de rulare optimizata. Producatorul a implementat 3D-BIS Technology® (3D-Block Interlocking System) avand ca obiective urmatoarele: imbunatatirea manevrabilitatii pe zapada, scurtarea distantei la franare si cresterea nivelului de aderenta.

 

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.