Baterii Duracell pentru casetofonul bunicii
M-am întâlnit zilele trecute cu una dintre amicele mele Diana la o cafea. Ea mi-a povestit că a petrecut o săptămână la bunica ei care locuiește într-un sat din Brașov. Deși cu greu și-a luat liber de la servici. Însă mi-a mărturisit că a meritat.

Bunica Dianei stă singură de câțiva ani și nu prea are cine să ajute cu treburile casei. Se descurcă atât cât poate. Amica mea a profitat de această ocazie și a ajutat-o pe bătrânica ei să mai facă curățenie în casă.

Aceasta mi-a spus că într-una din acele zile când făcea curat prin podul casei, a găsit o cutie. Părea că aceea este un fel de cufăr cu amintiri.  În ea era multe lucruri destul de vechi, printre ele Diana a dat de un aparat.

Acel aparat era un casetofon vechi, din acela cu care se ascultau casete audio pe timpuri. Bunicii ei îi plăcea foarte mult muzica și mai primea de la copii cadouri în care constau în astfel de aparate.A

Amica mea a șters frumos de praf acel casetofon și a încercat să vadă dacă mai este funcționabil. Dar și-a dat seama că i-ar trebui baterii. Așa că l-a pus de-o parte până a terminat de aranjat prin pod.  Apoi a fugit la magazinul din apropierea casei și a cumpărat baterii Duracell , știa că acestea sunt cele mai bune.

Imediat ce Diana a introdus bateriile, casetofonul a pornit.  Bunica ei s-a bucurat extraordinar de mult când a văzut că aparatul  încă mai merge și că poate să asculte melodiile preferate. L-a pus în camera unde doarme ca să se bine dispună  în fiecare dimineață cu melodii care îi trezesc amintiri frumoase.

Când a venit vremea amicei mele să plece acasă , i-a cumpărat un bax întreg cu baterii  pentru casetofon.

Prin urmare la cafea, Diana era fericită că i-a făcut o mare bucurie bunicii ei.

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: