Beneficiile unui dedurizator apa

Beneficiile unui dedurizator apa

Zilele trecute am primit o veste de la un bun prieten din copilărie. Vestea a fost că se va muta ziua următoare înapoi la București în apartamentul părinților lui şi că vom fi din nou  vecini.

Părinții lui deşi au stat un timp în Bucureşti,  s-au gândit că ar fi mult mai sănătos ca copilul lor să crească undeva la curte. Departe  de aerul poluat şi zgomotul oraşului.

Ei  aveau ca moștenire de la bunicii prietenului meu, o casă la curte într-un sat din Braşov.  Prin urmare  s-au hotărât să lase totul baltă aici în capitală şi să locuiască acolo.

După ce s-au mutat la casă,  părinţii noştri fiind prieteni ne mai duceam în vizită  pe la ei în vacanţe. Recunosc că era o plăcere să stai în mediul acela. Aveau o curte mare plină de pomi fructiferi şi verdeaţă în care alergam în voie.

Ieri m-am întâlnit cu acest prieten și mi-a mărturisit că s-a reîntors în Bucureşti pentru că își dorește foarte mult să dea la o facultate. La în moment dat mi-a spus că nu prea se împacă cu apa de la robinet.

Așa că i-am recomandat să își cumpere dedurizator apa de la Bio Energy Water. Eu am un asemenea dedurizator pentru apă portabil și sunt extrem de mulțumită. I-am explicat că dedurizatorul elimina problemele cauzate de duritatea apei, astfel mă  bucur de o apă curată.

Cu alte cuvinte apa este proaspătă pentru băut și gătit totul având un gust mult mai bun. În plus protejează instalației sanitare, a boilerelor sau a mașinilor de spălat. Pot spune că hainele mele sunt mai moi si mai colorate datorită apei tratate.

Acestuia i-a plăcut informațiile și mi-a spus că își va achiziționa imediat un dedurizator pentru apă fiindcă este exact ce îi trebuie. Apoi am continuat să depănăm amintiri.

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.