Blocuri de desen
De curând  în timp ce îi căutam unei nepoate  un cadou, am găsit blocuri de desen de la Colorit. M-am gândit că un bloc de desen ar fi cadoul ideal pentru un copil căruia îi place să deseneze și nu numai.

Asta m-a făcut să îmi amintesc de pe vremea când eram mică și îmi plăcea foarte mult să desenez. De cele mai multe ori  desenam peisaje de munți, copaci și flori. Cu toate că nu puteam să țin creionul bine în mână, dar acest lucru  nu m-a împiedicat să creionez aproape  perfect  ceea ce îmi imaginam.

Părerea mea este că această activitate se numără printre cele mai sănătoase activități pentru copil decât să  i se dea tableta.  

În felul ăsta  își dezvoltă creativitatea și imaginația. A desena și colora, cred că și pentru un om matur ar putea fi o formă de terapie, o relaxare.

Aceste blocurile de desen sunt ideale pentru așternerea pe hârtie a ideilor oriunde am fi.  Magazinul online Colorit oferă gama de blocuri de desen Derwent Sketch. Ele sunt disponibile  atât in formatul „peisaj” cât și „portret” in dimensiunile populare A5,A4,A3. Fiecare bloc de desen conține cate 30 de coli de hârtie cu grosimea de 165 gr/mp. Hârtia Derwent Sketch este lipsită de acizi fiind rezistentă în timp.

Cu ocazia asta am aflat că Colorit.ro este rezultatul a peste 20 de ani de experiență în domeniul comerțului cu materiale pentru pictura. În plus prețurile mi s-au părut foarte avantajoase.  Magazinul online oferă consiliere gratuită în cazul în care  clienții nu știu cum să folosească un anumit produs sau nu știu ce produse să aleagă pentru proiectul lor.

Echipa  Colorit oferă clienților, pe lângă cele mai bune produse de pe piața, si servicii excelente care sa îi facă să se simtă așa cum sunt: speciali !

Prin urmare i-am comandat nepoatei mele cinci blocuri de desen. Așa cum mă așteptam, aceasta s-a bucurat foarte mult de cadou.  Mi-a  mărturisit că  tocmai i se terminase  foile la blocul cel vechi și nu mai avea pe ce să deseneze.  Ca drept mulțumire, nepoata mea mi-a făcut un desen superb.

 

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: