Bluze brodate manual – piese vestimentare unice pe care trebuie sa le ai in garderoba!

bluze brodate manual

Ce poate fi mai frumos decat sa porti bluze brodate manual, atat in cadrul unor evenimente speciale? Dar asta nu inseamna ca nu pot fi purtate la fel de bine in orice moment al unei zile obisnuite la birou sau o zi insorita la malul marii, in vacanta.

Ii Breaza de Anda Mănescu vine in intampinarea tuturot femilor pasionate de piesele vestimentare care spun o poveste,  cu diverse modele de bluze brodate manual, cu mouline sau matase naturala, in genul iilor.

Daca sunteti in cautarea unor bluze unice, care sa va scoata in evidenta frumusetea si bucuria de a apartine neamului roman, atunci aceste produse reprezinta o alegere inspirata, fara doar si poate. Descoperiti si voi modelele realizate cu atata pasiune si pricepere in atelierele de la Breaza, judetul Prahova!

Ce trebuie sa stii despre bluze brodate manual

Toate modelele de bluze brodate manual sunt realizate din panza topita din bumbac 100%. Broderia este in totalitate din mouline si/sau matase naturala. Asadar, materialele folosite sunt menite sa rasfete pielea si s-o lase sa respire in voie, chiar si in cele mai toride zile de vara!

In momentul in care va hotarati sa comandati aceste piese vestimentare de la Ii Breaza de Anda Mănescu, trebuie sa stiti ca termenul de executie este de minim 15 zile avand in vedere complexitatea procesului de realizare – in intregime manual, pe fire numarate 4 cate 4.

Valoarea tuturor produselor, nu doar a bluzelor cu broderie manuala, ci si a celorlalte disponibile, este data de munca si daruirea depuse in realizarea acestora.

Modele de bluze brodate manual din care puteti alege

Dintre modelele de bluze brodate manual realizate, amintim urmatoarele:

– Bluza model ”Cucuteni” – „Cucuteni” fiind una dintre cele mai vechi civilizatii. Prin intermediul simbolurilor (insemne protectoare), primii dezvoltatori ai oraselor din Vechea Europa, comunicau cu divinitatea. Se spune ca broderia isi are originile in acea perioada.

Bluza ”Steaua cu 8 tapi” – steaua este simbolul ordinii cosmice, semn divin ce face legatura intre pamant si cer. Fiind combinata cu cifra 8, semnifica fortele materiale.

– Bluza ”Multicolorul”  – reprezinta gradina, aceasta fiind simbolul raiului pamantesc. Aduce speranta, incredere in viitor, optimism, dorinte de dragoste si fericire.

– Bluza ”Floare de mar”  – floarea de mar este considerata o floare magica, in folclorul autohton. Conform legendei modelului respectiv, Vendis, zeita stramosilor geto-daci, a nascut doi gemeni din frumusetea florilor de mar.

– Bluza ”Crestele Munților” sau ”Crestele de Breaza” – este cel mai apreciat si purtat model, acesta avand puterea de a vesti binele si raul, dar si de a alunga spiritele rele.

Fiecare dintre modelele de mai sus graieste o poveste proprie prim broderia. Niciun semn nu etse cusut la intamplare, ci reprezinta intreaga credinta romaneasca a stramosilor nostri.

Tu ce modele de bluze brodate manual alegi de la Ii Breaza?

Acesseaza www.iibreaza.ro unde veti putea descoperi gama completa de piese vestimentare dintre care puteti alege in functie de preferinte si de bugetul de care dispuneti. Modelele sunt impresionante, dupa cum va veti putea convinge inca din momentul in care le veti privi atat prezentate pe site, dar mai ales in realitate, in momentul in care veti intra in posesia lor.

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.