E   Noiembrie, d-abia în luna  asta îmi dau seama că aproape a mai trecut un an.   M-aș dori tare mult ca timpul ăsta să nu treacă atât de repede. Nici cu acest anotimp nu mă împac prea bine. Nu-mi place ploaia, frigul și ninsoarea pentru că toate aceste  fenomene ale naturii mă țin în  casă. Și de  ce să nu recunosc, mă cam deprimă puțin.

Cu toate astea există lucruri  care îmi mai aduc bucurie, una din ele e că-mi place să fac cadouri, iar luna asta îmi dă această ocazie. Peste câteva zile este ziua  prietenei mele cele mai bune  și mă gândesc să-i fac un cadou surpriză.

Ea locuiește departe de mine, într-o zonă muntoasă și din păcate nu-i pot fi alături de ziua acesteia. Așa că cadoul meu îi va plăcea tare mult fiindcă într–o conversație de  acum o săptămână, mi-a dezvăluit că  ar avea nevoie o pereche de bocanci pentru că cei vechi i s-au rupt, dar că  are alte treburi mai importante de rezolvat pentru care îi va trebui  bani și nu-și permite momentan să-și cumpere încălțămintea dorită.

Prin  urmare mi-am dat seama că acesta va fi cadoul meu pentru ea, o pereche de bocanci. Plus că știu că ei îi plac foarte mult drumețiile, iar dacă nu are încălțămintea adecvată va sta în casă și va fi tristă. După ce am încheiat conversația cu prietena mea, am accesat magazinul online Alpina Shop la recomandarea unui prieten.

Magazinul  a apărut anul acesta pe piață și este singurul distribuitor în România care aduce o gamă largă de încălțăminte din Slovenia, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Brandul Alpina este cunoscut în domeniul sporturilor de iarnă și al drumețiilor montane. La spusele prietenului Alpina se caracterizează prin calitate și confort, îmbină practicul cu eleganța, având următoarele caracteristici: materiale ușoare, rezistente, talpă flexibilă, calapod structurat pe mărimi, confort și extra confort.

Se părea că eram în locul perfect de unde să-i cumpăr bocanci de munte prietenei mele.

bocanci de munte

După ce m-am uitat la toate perechile de bocanci, mi-a atras atenția această pereche din poza de mai jos. Probabil că datorită denumirii e Tibet Lady care mi-a amintit cât de mult i-a plăcut prietenei mele filmul Șapte ani în Tibet, și de câte ori îi va purta o va duce cu gândul la filmul ei preferat. În plus mi-au plăcut cum arătau și  mi s-a părut interesant că în partea superioară este confecționată din piele, căptușită cu o membrană Sympatex rezistentă la apă, rezistentă la umiditate și respirabilă în același timp, astfel încât bocancul este util în toate anotimpurile. Talpa nouă, îmbunătățită, are și alte avantaje în plus față de cauciucul Vibram fiabil: torsiune bună și stabilitate la flexie, talpa medie PU ușurează presiunea, făcând mersul moale și confortabil.

Bocancii de munte i s-au livrat exact de ziua prietenei mele și a rămas extrem de surprinsă atunci când a  desfăcut pachetul. Nu îi spusesem  absolut nimic referitor la cadou. Mi-a mărturisit că am făcut-o cea mai fericită persoană de pe pământ  că îi plac foarte mult. Și așa cum mă așteptat acea pereche de bocanci de munte îi amintește de filmul ei preferat.

bocanci de munte

 

Văzând-o atât de mulțumită de acei bocanci, și că îi lăuda atâta m-am gândit să-mi cumpăr  și eu o  pereche. Însă mi-am ales această pereche TRAPPER W HEAT 631R-1 pentru că  mi-au plăcut foarte mult cum arată. În plus are sistem de alimentare cu baterie reîncărcabilă, temperatura poate fi setată la 45 ° F sau 55 ° C,  și le permite picioarelor mele să stea la căldurică timp de 4 ore, ceea ce mi s-a părut super tari și că merită achiziția.

Așadar, am devenit clientă fidelă acestui magazin Alpina Shop, chiar au încălțăminte de calitate și confortabilă pe care merită s-o achiziționezi.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: