Brit Ro i-a găsit loc de muncă ca infirmieră în Angliaingrijitori varstnici UK

Cu o săptămână în urmă am fost la mătușa mea în vizită. Când am ajuns la ea, mi s-a părut cam schimbată. Nu mai era așa cum o știam, veselă și mereu pusă pe glume. M-a invitat să mă așez pe canapea și să mă fac comodă. Cafeaua fierbinte era gata pusă în cești pe măsuță .

Pentru că trecuse ceva vreme de când nu mai vorbisem, am început să îi povestesc ce am mai făcut. Apoi a urmat ea să-mi vorbească ce s-a mai întâmplat în viața ei. Prin urmare am aflat de la mătușa mea și din ce cauză era tristă. Aceasta mi-a dezvăluit că a rămas fără serviciu exact în momente nepotrivite. Deoarece fiul ei tocmai a terminat liceul și își dorește să dea la facultate, dar  are nevoie de bani ca s-o plătească.

Această mătușă mi-a mărturisit că este dispusă și să plece în străinătate ca să lucreze, dacă s-ar putea.  Mi-a mai spus că a auzit poveștile câtorva români care și-au găsit un loc de muncă în Marea Britanie  , dar nu știe cum aceștia au  reușit.

Imediat mi-am amintit că o amică a reușit să-și găsească un loc de muncă în străinătate prin intermediu Brit-Ro Consultancy care i-a găsit loc de muncă. Am continuat să-i explic mătușii mele că aceasta este o companie de recrutare  internațională cu sediul în România. Ei sunt specializați în recrutarea şi plasarea personalului românesc în Marea Britanie şi în alte ţări europene.

 

Activitatea de bază a companiei Brit-Ro Consultancy  este de a aproviziona piaţa din Marea Britanie şi alte pieţe europene, cu o forţă de muncă profesională şi calificată şi a întemeia  relaţii de lungă durată cu clienţii interesaţi din Marea Britanie.

 

Brit-Ro Consultancy facilitează alinierea cu succes între candidaţii cu experienţă din România care doresc să se reloce  în Marea Britanie / ţările europene şi angajatorii britanici şi agenţiile de recrutare interesate de recrutarea  de personal  din România.

 

Compania poate recruta personal în diverse domenii, cum ar fi:

 

Domeniul medical: medici specialiştii, medici stomatologi, medici veterinari, asistente medicale şi infirmieri

Personal IT

Ingineri: telecomunicaţii, CNC, automotive, electronice, mecanice, civile

Muncitori calificaţi în construcţii: zidari, tencuitori, dulgheri, electricieni, operatori utilaje

Şoferi profesionişti categoria C şi CE

Operatori în depozite: culegători, ambalatori, operatori utilaje

Domeniul hotelier : cameriste, chelneri / personal bar, bucătari, asistenţi bucătar, bucătari şefi, recepţioneri

 

Aceștia recrutează  pentru clienţi mici, mijlocii şi mari şi nici o sarcină de recrutare nu este prea mică sau prea mare pentru eu. Brit Ro Consultancy  a realizat  recent şi cu succes proiecte de recrutare a 10-40 candidaţi.

Au realizat o gamă variată de campanii de recrutare şi au folosit metode de recrutare inovatoare, specifice pentru piaţa românească.

Compania poate organiza interviuri  faţă în faţă, Skype şi telefonice. Poate organiza, de asemenea, târguri de job-uri  în diferite zone din România, precum şi zile ale porţilor  deschise.

Mătușii mele i-a plăcut ce a auzit și mi-a cerut adresa de contact companiei.  A treia zi aceasta m-a sunat și mi-a dat vestea că e fericită că cei de la Brit Ro i-a găsit loc de muncă ca infirmieră în Anglia. Mi-a mulțumit mult !  Am fost foarte bucuroasă pentru ea.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: