Povestiri Informative

Ca să ai un site de succes e nevoie de firmă de găzduire web de calitate plus pasiune

Ca să ai un site de succes e nevoie de firmă de găzduire web de calitate plus pasiune
Amica mea  Cătălina,  este pasionată de scris. Îi place să așterne gânduri, să compună poezii de dragoste, să compună eseuri cât și să facă referate. Mi-a povestit de pe vremea când era elevă, în fiecare an o lăudau profesorii pentru frumoasele ei compuneri și referate.

Era cea mai bună din clasă la acest lucru. Atunci când scrie, intra ca și cum în lumea ei unde își da frâu liber imaginației si a sentimentelor in care le exprima extraordinar de frumos în cuvinte.

Mi-a mai povestit ca pe vremea când era mică, unele compuneri ale ei îi făceau să plângă sau să râdă pe cei care le citeau. În urmă cu câțiva ani Cătălina navigând pe internet a dat peste niște bloguri care citindu-le articolele i-a plăcut foarte mult. I-au plăcut atât de mult încât i-a venit ideea să-și facă un blog unde să scrie orice își dorea ea.

Drept urmare s-a pus pe treabă, și-a creat propriul blog și a început să scrie. Primul ei articol pe blog a fost unul foarte sensibil ce a avut un mare succes. La acesta a primit o mulțime de like-uri și comentarii de încurajare de la cititori. Prietena mea a devenit din ce în ce mai entuziasmantă, începuse in fiecare zi să scrie și să posteze câte un articol.

Adunase mii de cititori, în plus și-a făcut foarte mulți prieteni de pe urma acestui blog. Într-o zi i-am propus să-și creeze un blog pe un domeniu .ro. ea era puțin derutata fiindcă nu prea știa cum funcționează un site. Ca să înțeleagă mai bine i-am  explicat  că ar putea avea mult mai multe beneficii dacă ar avea un site propriu,

În primul rând cititorii sunt atrași mai mult de site-uri proprii decât de bloguri pe platforme gratuite. În al doilea rând că ar putea să câștige bănuți din pasiunea ei pentru scris. Deoarece există o grămadă de firme care sunt în mare căutare de site-uri pentru a se fac cunoscute online.

Cătălinei i-a surâs ideea, mai ales pentru că în felul acesta ar face ce îi place, adică să scrie. Mi-a zis să o las să se  gândească câteva zile la ce denumire pune paginii ei web. Imediat ce s-a hotărât, asupra denumiri, am apelat la  firma care pune la dispoziție servicii de înregistrare domenii. Știam de ceva timp că aceasta are servicii de calitate  și la prețuri super avantajoase.

Pașii pentru înregistrarea domeniului s-au efectuat rapid. Bineînțeles că un site ca să funcționeze, e nevoie și de serviciul de găzduire web.  Prin urmare  am ajutat-o să facă pașii pentru a beneficia de o găzduire bună.

Când pagina web a fost gata de funcționare, a urmat  să-și aleagă designer-ul pe care își dorea să arate propriul site. A fost foarte bucuroasă când a găsit tema la care visa să reprezinte imaginea site-ului ei.

Apoi prietena mea  a început să scrie și cu mai multă inspirație și pasiune. În acest moment site-un ei a devenit unul de succes. Abordează foarte multe subiecte interesante care atrag cititorii ca un magnet.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!