Cărțile de vizită o metodă care te ajută în plan profesional

O carte de vizită te ajută foarte mult pe plan profesional. Acest lucru l-am aflat practic  în urmă cu câteva luni, când prietena mea Irina și-a  deschis un cabinet veterinar. Cu toate că familia sa nu prea era de acord cu această meserie, spunându-i că nu se câștigă cine știe ce din asta. Însă pasiunea ei a fost mai puternică decât de ceea ce-i se spunea.

Imediat ce a terminat liceul, s-a înscris fără să stea prea mult pe gânduri la Facultatea de Medicină Veterinară.  De când era mică i-au plăcut extraordinar de tare animalele. Primul cățeluș l-a avut cu plânsete până când și-a convins părinții că acel cățel trebuie să fie al ei.  Iubirea ei pentru  animale e imensă, iar de atunci ele au fost nelipsite din viața sa.

După facultate, a reușit să-și deschidă propriul său cabinet veterinar și a fost foarte bucuroasă. Însă acum scopul Irinei era să aibă cât mai mulți clienți și să facă bine cât mai multe animăluțe. Dar nu știa prin ce metodă să atragă stăpânii animăluțelor să le trateze în cabinetul ei.

Într-o zi în care m-am întâlnit cu ea să mai stăm de vorbă,  mi-am amintit de cărțile de vizită și de care auzisem și am început să-i spun că sunt cele mai eficiente în promovarea unei afaceri.  I-am explicat prietenei mele faptul că o carte de vizită poate vorbi în numele cabinetului pe care îl are.

Acestea printre sunt unul dintre instrumentele ieftine, simple de relații publice și pot trezi interesul clienților, cu un minim de investiție. Chiar și în perioada digitală, o carte de vizită bine făcută poate constitui un element important din setul de instrumente de identitate și marketing.

Cărțile de vizită aduc anumite beneficii. În primul rând este o metodă care nu presupune prea multe costuri și nu este o reclamă agresivă. De asemenea, este o unealtă de networking la îndemână. Pe deasupra este metoda simplă de creare a unei prime impresii plăcute făcută proprietarilor de animale.

Prietena mea a început să fie interesată de această metodă de a-și atrage clienți și se întreba de unde ar putea achiziționa cărți de vizită. Atunci i-am recomandat să acceseze agrafa.ro care este un magazin virtual cu carti de vizita.  Asigurând-o că acolo va găsi o gamă diversificată de cărți de vizită și pe deasupra le poate personaliza după o idee originală.

Prin urmare Irina a apelat la serviciile acestui magazin virtual și care i-a realizat cărți de vizită pe placul ei. În acest moment numărul proprietarilor de animale care vin la cabinetul ei veterinar au crescut considerabil de când a optat pentru această metodă de promovare.

Este foarte fericită că visul ei s-a împlinit și că a dovedit  familiei că și din pasiune se poate câștiga foarte bine.

Din acest motiv i-am recomandat agrafa.ro pentru că știam că nu-și dezamăgește niciodată clienții. E un magazin cu produse și servicii de calitate la un preț destul de avantajos.

Așadar, sunt foarte bucuroasă că prietenei mele îi merge atât de bine în cariera ei de medic veterinar.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: