Căsuță de plastic pentru copii

În curând va fi ziua de naștere a unei nepoțică. Ea va împlinii patru ani peste două zile. M-am gândit să-i fac cadou o căsuță de plastic pentru copii. Prin urmare știam că pot cumpăra căsuță plastic copii de la educlass.ro.

Edu class este un magazin online  cu jucării pentru copii. Îmi place acest magazin pentru că are foarte multe jocuri educative și de calitate. Așa că de acolo am ales cea mai frumoasă căsuța de plastic pentru copii. Aceasta se numește City House,

În plus din câte am observat sunt prompți cu livrarea comenzilor.  De exemplu Ieri am comandat, iar azi căsuța a fost la mine acasă. Prețurile acestor jocuri sunt destul de avantajoase.

Am vrut să-i cumpăr această căsuța pentru copii, deoarece este foarte ușor de instalat cu o structură foarte stabilă și sigură. A fost concepută pentru a se utiliza în aer liber, cât și în interior. Acest tip de joc favorizează dezvoltarea organizării spațiale, a activităților sociale si stimulează abilitățile de comunicare si imaginație.

Având în vedere că părinții ei stau la curte, este numai bună de pus afară pe timpul verii. În felul ăsta fetița se va juca cât mai mult la aer.

Mi-a plăcut faptul că are un design foarte elaborat. Căsuța este fabricată din plastic  extrem de rezistent. Geamurile căsuței sunt spațioase și are ușa la intrare.  Marginile și colțurile le are rotunjite, special pentru a nu se lovi copiii. Este ușor de curățat și întreținut

Aceasta are în total trei geamul, așa cum am spus mai sus, sunt mari.  Ușa pe care se intră este cu clapă. Ceea ce mi s-a părut interesant este că are șemineu și  luminator, exact ca o casă adevărată. Dimensiunea căsuței asamblată este de 132 x 104 x 104 cm mi se pare de ajuns de mare pentru o fetiță de patru ani.

Îmi amintesc de pe vremea când eram de vârsta ei, când mă băgam sub masă și îmi imaginam că aceea e căsuța mea.  Sunt sigură că micuței mele nepoțică îi va plăcea extrem de mult cadoul meu. Abia aștept să o văd cum sare în sus de bucurie.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: