Cauciucuri de iarnă la preț avantajos
Cu toate că suntem în sezonul verii, mulți șoferi caută de pe acum cauciucuri de iarnă la preț avantajos . Motivul ar fi că în perioada asta sunt mult mai ieftine decât dacă le-ar cumpăra la iarnă.

Printre astfel de șoferi se numără și prietena mea Iulia. Ea are mașină de 2 luni și deja vrea să se pregătească și să  își cumpere cauciucuri de iarnă. Dar mi-a mărturisit că are un job unde lucrează foarte mult și nu mai are timp să mai facă  ceva. Așa că m-am oferit să o ajut.

Am căutat pe internet de unde poți cumpăra cele mai ieftine anvelope de iarnă. Acolo am aflat de oferta Acvila Romania care cuprinde o gamă variată de anvelope iarnă. Acesta e un magazin online unde poți găsi mărci premium, precum și anvelope de iarnă ieftine. Ei comercializează  cauciucuri de iarna si anvelope de iarna ieftine pentru toate tipurile de autovehicule.

Cei de la Acvila România susțin că anvelopele de iarna nu sunt doar pentru zăpadă utilizarea lor este recomandata odată cu scăderea temperaturilor sub +7 grade Celsius . Deoarece ele sunt special concepute pentru a rezistă la temperaturi scăzute, oferind o aderentă mărită pe carosabil umed si alunecos.

Conform specialiștilor cel mai puțin aderent moment se produce atunci când temperatura exterioara este apropiata de 0 grade Celsius; intervalul cuprins intre 0˚C si +3˚C este supranumit perioada capcană. Deoarece condițiile de drum au o aparenta bună, însă, in realitate, sunt mai alunecoase ca oricând.

Anvelopele de iarna oferă o bună aderenta pe drumurile uscate, dar reci; umede; înghețate sau alunecoase atât datorita profilelor speciale ale benzii de rulare.

Anvelopa de iarna se caracterizează printr-o compoziție chimica diferita de cea a anvelopelor de vara ori a anvelopelor all-season.  Ea conține, într-o proporție mai mare, cauciuc natural alături de dioxid de siliciu care evită întărirea cauciucului sintetic în condiții de frig. În acest mod, oferind flexibilitate anvelopei de iarna.

Deci cu ocazia asta am aflat și eu lucruri noi. Iulia s-a bucurat foarte mult pentru că i-am găsit atât de rapid de unde să cumpere anvelope de iarnă. Mi-a mulțumit și mi-a spus că face comandă imediat.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!