Cazare în hotelurile din Eforie Nord
Suntem în mijlocul verii și unii dintre voi probabil încă nu ați apucat să mergeți în vacanță. Așa că m-am gândit să vă  vin în ajutor și să vă recomand  cazare în hotelurile din Eforie Nord.

Eforie Nord este una dintre cele mai mari stațiuni ale litoralului românesc, situată la aproximativ 12 kilometri de Constanța. Am avut plăcerea să merg de două ori  în această stațiune și în același hotel, unde m-am simțit foarte bine.

Stațiune balneoclimaterica este permanent populara datorita bazelor de tratament balnear. Aceasta în același timp este și o stațiune de vacanta foarte cunoscuta pentru preturile accesibile ale serviciilor turistice;

Plaja stațiunii  este cu nisip fin. Ultima dată am avut ocazia de a merge cu căruțul pe mal și de a-mi băga picioarele în apa mării. A fost ceva foarte plăcut.

Intrarea în apa mării este lină, de aceea Eforie Nord este o stațiune preferata de familiile cu copii. Plaja este excelentă pentru aceștia.

Bazele de tratament ale stațiunii  sunt Ana Aslan Helth SPA si clinica Efosan. Ele  funcționează pe tot timpul anului si tratează afecțiuni reumatice, boli ale sistemului nervos periferic, tulburări de circulație. De asemenea ai parte de tratarea afecțiunilor  dermatologice, obezitate, afecțiuni respiratorii, sterilitate, rahitism;

In stațiune Eforie Nord se poate găsi terenuri de sport si de minigolf, locuri de joacă pentru copii. Sunt și baze de agrement, săli de biliard, Teatru de Vara, piscine.

Se pot închiria veliere si alte ambarcațiuni sau pot lua lecții de scufundări in cadrul Europa Yacht Club, primul port privat de agrement din România.

Mi s-a întâmplat să mă cazez în complexul Bran Brad Bega 4* care este situat in sudul stațiunii Eforie Nord, la o distanta de 30 m de plaja Belona.

Hotelul este renovat in anul 2011 oferă pentru cazarea turiștilor 186 de camere si 3 apartamente repartizate pe 3 etaje. Spatiile de cazare oferă toate facilitățile necesare pentru o vacanta relaxantă. Complexul pune la dispoziția turiștilor recepție disponibila 24 de ore, room service, centru de afaceri, Wi-Fi, un bar, restaurant si o piscina exterioara.

Oaspeții hotelului își pot recapătă echilibrul fizic in cadrul centrului Spa dotat cu sala de fitness, masaj, jacuzzi si sauna.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: