Ce este forajul de piezometre ?

Piezometrele, cunoscute si ca foraje de mediu, reprezinta lucrarile de foraje de monitorizare efectuate in panza freatica. Asadar, acestea se realizeaza la mica adancime, executandu-se in conformitate cu reglementarile in vigoare privind forajele de alimentare cu apa, si au in plus un capac dotat cu incuietoare ce permite, in cazul in care se doreste, prelevarea de probe din apa.

Pentru a verifica calitatea apei in zona dorita, efectuand analize de laborator, va fi necesar mai intai sa realizati un foraj de piezometre. De calitatea apei poate depinde in primul rand sanatatea dumneavoastra si a animalelor din gospodarie, drept pentru care va recomandam sa apelati la o firma serioasa care sa se ocupe de lucrarile de foraj. SC Prodac SRL se bucura de o indelungata experienta in domeniu si pune la dispozitie echipamente avansate pentru a monitoriza si cerceta calitatea apei cu maxima eficienta. Rezultatul laboratorului va arata daca apa din zona respectiva este potabila, sau daca contine substante daunatoare. Forajul de piezometre este util in special daca doriti sa aflati date despre apa din zona si calitatea acesteia si nu exista nici un vecin in apropiere de la care sa obtineti vreo informatie. Firma Prodac se ocupa inclusiv de realizarea de studii hidrogeologice si diverse documentatii necesare pentru derularea executiei forajelor de alimentare cu apa sau pentru a intra in posesia avizului de gospodarire a apei.

Daca aveti nevoie de un foraj de mediu sau piezometre si doriti sa cercetati si sa monitorizati calitatea apei, echipa noastra de ingineri si tehnicieni vas ta la dispozitie pentru colaborare! Societatea noastra se poate lauda cu un portofoliu de clienti multumiti de serviciile pe care le oferim, inclusiv in ceea ce priveste consultanta in domeniu.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!