Brutaria inseamna painea noastra cea de toate zilele de aceea oamenii care cumpara de la noi trebuie sa stie ca avem certificare Iso pe care o meritam si ca suntem atenti la:
-calitatea produselor alimentare pe care le oferim (ne-am extins si cu produse de patiserie) si asiguram 100% protectia consumatorilor
-managementul de calitate
-certificare iso de protectie a mediului si de consumare judicioasa a resurselor.

Documentele acestea au fost obtinute dupa ce firma noastra a fost monitorizata cu atentie de catre echipa de la certificareiso.ro.

Cei care aveti nevoie de aceste documente ca sa prezentati garantia ca in compania sau institutia dumneavoastra se respecta cultura calitatii
este bine sa stiti de la inceput ca obtinerea certificarilor nu se rezuma la o simpla formalitate. Echipa de la Certificareiso.ro actioneaza alaturi de dumneavoastra, pana cand produsele si serviciile pe care le oferiti sunt de calitate premium, atmosfera de la locul de munca este armonioasa, se respecta contractul colectiv de munca, se investeste in reducerea poluarii si se depun eforturi ca totul sa fie la superlativ.

Se urmareste imbunatatirea calitatii in toate compartimentele si dupa aceea se elibereaza certificarile, acest fapt demonstrand onestitatea profesionistilor de la Certificareiso.ro.
Am inteles de mult timp cat de necesare si de importante sunt aceste certificari si am profitat si de reducerea cu 50% a pretului, deci am plasat comanda pe site-ul oficial al firmei.
Pana la data de 1 noiembrie, 2018, certificarile sunt la jumatate de pret, asa ca profitati de oferta si plasati comenzile acum, fiindca imbunatatirile pe care le veti face merita toti bani, plus increderea ce vi se va acorda in toate parteneriatele in care suntei implicati.

Concret ce s-a schimbat in brutaria noastra, pana la obtinerea certificarilor:
1. Am investit in filtre de aer si hote sa nu poluam mediul de la fumul cuptoarelor noastre, dar sa si asiguram sanatatea angajatilor si am asigurat conditii de climatizare. Din cauza faptului ca lucrau la caldura mare, salariatii se imbolnaveau, mai ales cand ieseau afara din brutarie transpirati. Ca sa ii protejam si sa evitam acest lucru am numit echipe separate care sa descarce sacii de faina si sa care lemnele si lucratorii de interior. La doua saptamani echipele se schimba, sa aplicam un tratament corect tuturor angajatilor.
2. Pentru sobele pe lemne procuram resturi de la fabricile de ladite si de materiale de constructie din zona, sa nu fie taiati copaci falnici pentru brutaria noastra.
3. Painea care se invecheste este vanduta la jumatate de pret pentru animalele din gospodariile oamenilor ca nimic sa nu se arunce. Trebuie sa protejam resursele de orice fel, fiindca sunt epuizabile.

Certificarile iso ne-au constientizat de faptul ca intotdeauna este loc de mai bine in activitatea noastra si trebuie sa fim atenti cu toate fiintele si lucrurile care ne inconjoara, incepand de la oamenii pentru care si cu care lucram, continuand cu faina si copacii si nu in ultimul rand cu aerul pe care il respiram.
Certificarile iso ne-au dublat cifrele vanzarilor si ne-au adus parteneriate cu distribuitori seriosi, iar nevoia de certificare iso este indiscutabila.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!