Ceaiuri medicinale

Luna trecută nu am stat prea bine în privința sănătății mele. La început am crezut că sunt răcită pentru că îmi tot curgea nasul și strănutam foarte des. Însă văzând că aceste simptome nu se mai ameliorau, nu am mai  suportat acea stare și m-am dus la medic.

După o grămadă de analize și investigații. Mi s-a spus de către medicul specialist că am făcut alergie la polen. Am aflat de la acesta că nu e o problemă chiar atât de gravă și se poate trata cu anumite ceaiuri medicinale.

Prin urmare doctorul mi-a recomandat să beau ceai de coacăz-negru  care este un arbust recunoscut pentru proprietățile terapeutice atât ale fructelor cât și ale frunzelor sale, ambele având numeroase întrebuințări.

Preparatele pe baza de coacăz-negru sunt suplimentar pe cale internă în : afecțiunile inflamatorii alergice, digestive, respiratorii și alergii de sezon. Este prielnic pentru întărirea imunității naturale, scleroză multipla, anemie, guta, calculoza renală, alcoolism.

Pe cale externă este benefic pentru: iritații cutanate, prevenirea efectelor fotoîmbătrănirii, hidratarea tenului uscat, gingivite.

Iar efectele acestuia este de antiinflamatoare și antialgica, antioxidantă și antialergică, de reducere a hemostazei leucocitelor. Ceaiul de coacăz-negru acționează asupra celulelor imunocompetente, hipotensiva și hipocolesterolemianta, de prevenire a accidentelor vasculare, diuretica, emoliente, tonica și capilaroprotectoare.

Medicul specialist, mi-a explicat că ar fi bine să beau ceaiuri, pentru că acestea  reprezintă una din cele mai ușoare și la îndemână metode de a-mi menține sănătatea. Plantele din care sunt fabricate sunt atent alese astfel încât eu să beneficiez de un tratament corespunzător și eficient.

De altfel aceste ceaiurile mă pot ajuta să tratez numeroase probleme de sănătate, de aceea este recomandat să le consum pe cele care se potrivesc nevoilor mele.

Așa că mi-am cumpărat imediat ceaiul de coacăz-negru. Încă din primele zile, am simțit îmi curge nasul și strănut tot mai rar până când mi-a trecut în totalitate.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: