Cel mai bun încălzitor de parafină

De când folosesc incalzitor parafina aș putea spune că viața mea a devenit mai frumoasă.  E un aparat super folositor care mă ajută să prepar parafina acasă și oricând îmi doresc. Nu mai sunt nevoită să mă programez la saloanele de înfrumusețare și să aștept.

Împachetările cu parafină pot să mi le fac singură, iar beneficiile se văd .  Îmi prepar măști pe baza de parafina pentru îngrijirea  mâinilor și picioarelor. Simt cum mi se relaxează mâinile și picioarele, iar pielea devine catifelată. Totodată  îmi redă suplețea și tinerețea pielii acestora.

De asemenea ador masca pentru ten preparată cu parafină. Simt că îmi  hidratează tenul uscat așa cum nicio cremă nu a reușit să o facă.  Tratamentul cu parafină face efectiv minuni în materie de cosmetică.

Weekendul trecut a fost sărbătoarea Pascală m-am gândit să o fac pe iepurașul în săptămâna mare. Am accesat magazinul meu preferat Trendis care m-a cucerit ca clientă pentru calitatea produselor. În plus, e un magazin cu produse ce se adresează atât saloanelor de înfrumusețare cât și persoanelor care desfășoară activități de Beauty, Make-up, Nail-Art, etc la domiciliu.

Trendis oferă atât produse profesionale cât și semiprofesionale, iar pentru fiecare categorie, spectrul de produse este suficient de larg încât să pot găsi exact ce îmi doresc. Prin urmare am ales cel mai bun încălzitor de parafină de la Trendis pentru a-l face cadou unei verișoare. I-am mai cumpărat parafină cu aloe vera ce îi  va hrănii în profunzime pielea, iar aceasta va avea un aspect sănătos. Pe deasupra are un miros plăcut, conține esențe naturale și extras de aloe vera.

Verișoara mea a rămas uimită de cadoul iepurașului, nu se aștepta să primească un asemenea minunăție de aparat. Mi-a mărturisit că am scutit-o  de zile întregi de așteptare ca să se programeze la salon. Mi-a mulțumit foarte mult !

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!