Cel mai mare integrator și dezvoltator de sisteme din România

În articolul de față, am onoarea să vă povestesc despre cel mai mare integrator și dezvoltator de sisteme din România. Acesta se numește și a fost înființat în 2001 de către Bogdan Padiu  împreună cu trei tineri studenți. Cei  patru prieteni au mizat pe cartea antreprenorialului în IT.

Compania este specializată în servicii de integrare și dezvoltare software și consultanță în domeniul IT. La fel  și în servicii complexe în domeniul ingineriei. Oferă soluții de cloudsourcing și soluții informatice medicale adresate sectorului public și companiilor din mediul privat.

Pe parcursul anilor și-au deschis sedii în România (București, Iași, Galați, Bistrița Năsăud). Apoi a urmat ca Teamnet să deschidă birouri în Bruxelles, Chișinău, Belgrad, Istanbul și Zagreb. În acest fel au adoptat o strategie de extindere a activității la nivel internațional.

Bogdan Padiu și echipa sa,  se mândresc cu performanțele lor în domeniul tehnologiei. Aceștia își doresc ca în continuare să stabilească poziția de unul dintre cei mai importanți integratori IT din regiune. De aceea, ei investesc cu perseverență în dezvoltarea celor cinci competențe cheie ale echipei lor.

Pot spune că cei de la Teamnet România sunt printre primii jucători din țară. Ei și-au propus să integreze tehnologia GIS și sistemele UAV pentru a livra soluții complete.  În plus au creat platforma Cloud accesibilă IMM-urilor din România. Mi se pare un lucru extraordinar.

Pe deasupra  echipa de la Teamnet România sunt specializați în proiectarea și execuția sistemelor automatizate de control SCADA. Ei le implementează cu succes în proiectele lor de engineering.

Expertiza echipei lor în domeniul Business Process Outsourcing le recomandă să fie partenerul potrivit în furnizarea unor soluții IT personalizate pentru orice tip de companie, din sectorul public sau privat.

Teamnet internațional se bucură de succes și în țările din Europa. Aceasta fiind cea mai căutată companie pentru servicii de integrare și dezvoltare software și consultanță în domeniul IT.

Teamnet internațional, dovedește pe plan european și nu numai că România este o țară cu oameni ambițioși,  inteligenți și creativi.

Acest lucru mă bucură foarte mult și am toată stima pentru ei. Aceștia sunt un exemplu de urmat pentru a avea succesul dorit.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!