Cele mai bune plase de teren pentru handbal de la Romnets
Unchiul meu m-a contactat în urmă cu 3 zile, m-a rugat să-i comand plase teren handbal de la Romnets. El este antrenor de sport, mi-a mărturisit că i s-a rupt plasa veche și n-are timp să caute alta.

Așa am aflat de firma Romnets. Aceștia au în oferta lor o bogată varietate de plase pentru toate tipurile de terenuri pentru sport la un preț accesibil. Ele sunt confecționate la comandă, la orice dimensiune, conform nevoilor individuale. Plasa poate fi instalată atât în interior cât și în exteriorul clădirilor.

Cei de la Romnets ne propun să scăpăm de grija înlocuirii plaselor după 1-2 ani, să alegem originalul!

Avantajele sunt: calitatea premium, rezistența și durabilitate. Acestea sunt cea mai bună alegere pentru pereții laterali ai terenurilor. Fibrele de polietilena nu absorb, nu rețin apa de la ploaie sau zăpadă. Cu alte cuvinte plasa nu se îngreunează și nici nu putrezește ușor.

Firma Romnets ne oferă sfaturi pentru montaj plasa – perimetral. Fiecare latura a plasei, se montează o sofa cauciucata metalica sau o sfoara groasa cu ajutorul căreia plasa se fixează pe stâlpi.

De la aceștia mai putem cumpăra  accesorii pentru plase la un preț foarte avantajos. Au promoția lunii în care ne pune la dispoziție GRATUIT accesorii (clema mecanica, întinzător, rodanța si cheie de tachelaj) necesare montajului plaselor pentru terenul de sport.

De asemenea pun la dispoziție oferte speciale pentru instituțiile bugetare . Ne oferă reduceri suplimentare si derulează achiziții prin sistemul SEAP. Romnets au peste 8 proiecte finalizate cu succes (Academia de Studii Economice, Muzeul National de Arta Contemporana și multe altele)

Acum știu de ce unchiul meu mi-a spus să îi dau comandă de la Romnets.

La Romnets se mai  pot găsi  plase de teren și în alte domenii complementare de utilizare. Ca de exemplu panouri din plasa pentru delimitarea suprafețelor interioare sau exterioare din săli de sport. Cum ar fi teren fotbal, tenis, baschet, handbal și nu numai.

Deci e o firmă cu produse de calitate și din acest motiv m-am gândit să scriu acest articol. Acum la final vă recomand un articol despre cum să găsești cele mai bune plase de pescuit.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: